CNBLUE 2016 Korean comeback pada bulan April!

12:30:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Selepas album "2gether" yang telah dikeluarkan 7 bulan yang lepas, akhirnya CNBLUE akan kembali dengan album yang baru pada awal bulan April 2016!

This is seriously a good news for all BOICE especially which their country did not include in COME TOGETHER concert tour, like Malaysia!





Serius! Sally mmg tunggu dorang datang ke Malaysia...walaupun hampa pada hakikatnya tapi takde la sampai nak merajuk kan...hahahaha..tapi Sally tetap berharap akan ada konsert CNBLUE kat Malaysia tahun ni...Kalau tak Sally yang kena g Seoul nanti..eh?

Buat masa ni belum ada apa-apa teaser yang dikeluarkan oleh agensi mereka FNC Entertainment, harapnya akan ada dalam masa yang terdekat ni la..Menanti dengan penuh tabah!

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

My another bro is now married! Alhamdulillah!

11:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Sabtu lepas Sally sempat ke majlis perkahwinan kawan baik Sally, Muhaimin di Ipoh...Muhaimin ni merupakan antara kawan baik lelaki yang Sally rapat masa belajar di KPM Beranang...Sally pernah cerita pasal dia dalam beberapa entri dalam blog ni macam entri bila kenangan 2009 terjah ke WhatsApp.

Gagah jugak la ke Ipoh kan...tapi bila fikir kawan baik kita, jadinya ralat sikit la kalau tak pergi meraikan hari bahagia dia...ingat awalnya nak ke Johor masa nikah tapi kebetulan ada kerja pulak masa tu jadinya Sally pergi yang kat Ipoh sahaja...



Ralat sikit la sebab photographer ni ambik gambar senget! Huh! rosak semua gambar...Silap jugak sebab Sally lupa nak check gambar tu sebelum kata okay...haaaaaihhh! Harap-harap gambar yang ada dalam kamera dia cantik laaa...Best jugak makanan sebab ada rojak!



Sally jumpa kembar Sally! Hahahaha...takde laaa bukan kembar pun...saje je ajak Dayah pakai baju yang sama warna...bukan selalu dapat pakai baju yang sama macam ni..Kebetulan Dayah bawak baju ni jadinya Sally pun pakai la baju yang sama warna..hihihi...



Terima kasih jugak kat Fayadh sebab tolong drive sampai ke Ipoh...harapkan Sally dengan Dayah yang takde lesen ni mmg tak sampai laa...

Encik Muhaimin & Puan Aishah, Selamat Pengantin Baru...semoga jodoh ini berkekalan sehingga ke Jannah...Min, semoga dapat pikul tanggungjawab ini dengan penuh cekal...! May Allah bless your journey!

Lepas ni turn Robbani Razali pulak! Wahhhh! All my bro's is going to be married now!

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

2016 Starbucks Korea Cherry Blossom Limited Edition!!

8:00:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Belum habis dengan meroyan sebab tak dapat nak dapatkan koleksi "2016 Rose of Sharon Collection", elok pulak dekat Korea keluar Cherry Blossom punya edition pulak sempena musim bunga sekarang ni...aishhh!



Aduhai...cantiknya warna dia...Sally suka sebab ada bulan tuu...Rasa macam tenang je tengok dekorasi kat tumbler tu...Sally tak kisah sangat pasal mug tu tapi tumbler tuuu...adeh! Serius semuanya cantik-cantik...tapi kali ni rasanya kena pass la kot...tak mampu pulak nak membeli masa ni...huwaaaa....sedihnyaaa rasa hati....

Kalau korang nak beli, boleh beli daripada Seoul Sistas, dorang selalu ada yang up to date punya...kalau tak, takde la namanya StarbuckHolic kan..hihihi

Available to order at >>
http://starbucks.seoulsistas.net (Global Users)
http://starbucks.seoulsistas.net/my (Malaysian Users)

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!