Happy 53rd Birthday, Mama

4:30:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments




Diam tak diam, 16 Mac menjengah kembali...harini merupakan ulangtahun kelahiran mama Sally...hihihi..jangan tanya kenapa Sally ada dua mak yer..hihihi...

2016 merupakan ulangtahun mama yang ke 53 tahun...hmmm...makin lama mama dan ibu makin tua, makin nampak perubahan pada muka masing-masing...semoga Allah berikan kesihatan yang berpanjangan buat mereka berdua..insyaAllah...

Dear Puan Surina Low, you're more than just a mother to me; you're my teacher, my strength, my guidance and my best friend. Thank you for giving me every part of yourself. I won't asked for anything, I just want you will always be there, till the end of my life...May all the greatest thing in life be with you, always and forever..Allah bless! Love you mama!

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Upgrade business card holder Sally.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments



Dulu kan...Sally pernah tulis berkenaan Business Card Blogger, penting ke? selepas Sally menghadiri SBB2014...Mmg masa tu dapat banyak jugak kad nama blogger...2014-2016, sebenarnya business card holder yang ada dah tak cukup dah...Jadinya tahun 2016, Sally ambik keputusan untuk upgrade daripada 100 keping kepada yang boleh memuatkan 320 keping...

Lepas ni kalau tak muat jugak, mau Sally beli yang 520 keping pulak...hahahaha...Tak sangka ramai sebenarnya blogger yang ada kat Malaysia...walaupun kad-kad yang ada pada Sally ada yang sudah meninggal dunia, ada yang sudah tidak aktif dalam dunia blog tapi Sally akan tetap simpan juga buat kenangan...

Macam mana korang simpan business card blogger yer..?

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!