Lee Kwang Soo akan datang ke Malaysia untuk Majlis Pelancaran Galaxy S7 Edge!!

12:31:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Peminat Running Man khususnya takkan terlepas daripada mengenali Lee Kwang Soo, 2014 tahun yang ramai artis Korea datang ke Malaysia termasuklah Lee Kwang Soo ada datang ke Malaysia untuk sesi "fan-meeting" selepas pembatalan "fan-meeting" Running Man yang sepatutnya diadakan pada September.

Okay, tapi ni ada berita baik lagi untuk semua peminat Lee Kwang Soo sebabnya Lee Kwang Soo akan kembali ke Malaysia tahun ni...!!!

LEE KWANG SOO WILL BE COMING TO MALAYSIA!!

Lee Kwang Soo akan datang untuk Majlis Pelancaran Galaxy S7 Edge yang bakal diadakan di Kuala Lumpur...Hahaha...tapi jangan gembira dulu sebabnya majlis ni merupakan majlis yang agak tertutup, sebelum tu baca dulu TERMS AND CONDITION untuk melayakkan korang menghadiri majlis ni...

He will be here for the launch of Galaxy S7 edge and we are excited to announce that we have also been invited by Samsung Electronic Malaysia to be part of this launching event!
Want to meet our Asia Prince? Here’s your chance!

For fans who purchase the new awaited GALAXY S7 EDGE at RM3,099 on that day, a
special phone case worth RM289 will be given to you and also a golden chance to meet up with Lee Kwang Soo in person to get his signature on stage!! This is only LIMITED to the 1st 100 fans who register with us. We will make the necessary arrangements so that Samsung will reserve us the phone unit on the launch day itself.

Galaxy S7 Edge Launching Event
Date: 17 March 2016 (Thursday)
Time and Venue: Morning (can only be disclosed upon registration)

(Because this is a media event, once you have confirmed to register with us, we will only provide you the specific details on the events)

Interested to attend?
Please PM us here on our Facebook page (facebook.com/lksglobal) with the necessary details below:-
  1. Name:
  2. IC/Passport:
  3. Contact Number:
Deadline for registration :
14th March 2016 11:59PM
 

Okay, faham tak..?

Basically, korang kena confirm yang korang akan membeli GALAXY S7 EDGE yang berharga RM3,099, korang akan dapat satu case phone yang berharga RM289 dan juga pass untuk ambil tandatangan Lee Kwang Soo di atas pentas tapi hanya terhad kepada 100 orang kalau korang mendaftar dengan Lee Kwang Soo Global..Jadi, kalau korang yakin nak beli..korang boleh daftar dengan mereka untuk pastikan korang dapat menjadi diantara 100 orang yang bertuah tuuu ~

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016

11:33:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


http://www.kataubaid.com/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016 . Untuk menyertai segmen bloglist kataubaid.com , boleh ikut cara-caranya seperti di bawah :

1. Follow Blog kataubaid.com
2. Like page -- > kataubaid .
3. Copy Coding di bawah ini dan pastekan di blog anda dan publish.
4. Pastekan Url entri anda di ruangan komen .
5. Selesai.

5 blog akan di pilih untuk menjadi bloglist kataubaid.com untuk bulan Mac dan April 2016 . Tarikh penyertaan bermula dari 10 Mac -12 Mac 2016 sahaja . Semoga dengan adanya blog korang dalam bloglist kataubaid.com dapat membantu menambah traffic blog anda setiap hari .

Jemput join ya !

Sekian.

p/s : Lepas copy coding jangan lupa buat backlink kat gambar..sebab gambar tu takde backlink yerr..sekian :)

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bila gambar media dimuatnaik ketika sedang bekerja!

8:00:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Masih lagi berkenaan Majlis pelancaran "Scarf Machine" by Aidijuma, sebenarnya ini bukan kali pertama muka Sally masuk mana-mana media hiburan yang lain...dah nama pun kita media kan...tempat duduk selalunya memang berhampiran dengan artis atau jemputan pada majlis tersebut...


Nampak tak...sebesar alam muka haaa...tuu muka tahan panas okay...tak tau la macam mana Dato' Siti boleh senyum lagi walaupun matahari tepat kat muka dia..hahahaha...Sally pernah jugak featured dalam surat khabar cina...hahahaha...market sangat muka sampai semua tempat nak masuk...tapi yang tak bestnya muka tak pernah ada yang elok sikit..hihihi

Yang lagi kelakarnya bila orang yang nampak gambar ni lecturer Sally masa kat kolej...hahaha...gagah dia boleh screenshot dan bagi kat Sally...katanya muka macam mana pun dia masih boleh kenal..hihihi...Sah la muka mmg mana-mana je ada...nasib la Sally bukan spesis yang bila ada kamera duduk berdiri kat belakang...if you know what I meant...kalau tak tau, tgk berita masa ada wartawan temubual menteri..hihihi

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!