Bila banyak sangat tengok drama Korea.

4:58:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Biasanya sebelum mula kelas untuk semester baru, Sally mmg akan marathon drama Korea yang mana yang dah tertinggal dan yang baru laa...ada jugak yang tgh on going...Bila dah marathon tu...kadang-kadang satu drama boleh habis dalam masa satu hari...sebab rata-rata drama ada 16 episod je...

Semalam mmg takde pape plan, mmg sangat tak produktif betul...lipat baju sambil tgk drama, makan nasi sambil tgk drama, tengok TV pun masih sambung tgk drama...mmg genap 16 jam yang sangat tidak produktif...Bangun lepas Subuh mmg dah tak boleh tidur balik...terus on laptop...hihihi...stok drama yang download dah banyak...

Ibu ajak ke kenduri pun Sally malas nak ikut, tapi bila dah keluar ayat nak "merusuh 3 bulan" kan...mmg kena ikut laa...siap download episod tu masuk dalam phone sekali...hahahaha...Rasa macam ape je semalam...ibu pun sampai dah malas nak membebel...mmg membatu je depan laptop...

Haihhh...cepat la sikit mula semester baru, kalau tidak...makin lalai laa jadinya!


12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!