Geng blogger kalau bergambar....

4:13:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Teringat pulak pasal gambar ni...Sally ni jenis kalau orang tak ajak ambik gambar, mmg jenis lupa terus...hahahaha...paling-paling pun menyesal lepas dah sampai rumah laa...kenapa tak ambik...kenapa lupa..bla bla bla...

Sally tak suka ambik gambar sebenarnya...nak selfie pun kadang fikir dua tiga kali..unless kalau betul terasa nak buat baru laa buat...tapi kalau capture gambar orang...mmg Sally suka...Sally suka candid daripada gambar yang bersedia...




Sally yakin kornag pun mesti excited jumpa kawan-kawan blogger kan...? Sally ingat nak buat short gathering untuk blogger laa...ada yang nak join tak..?

Korang boleh kenal-kenal dengan blogger dalam gambar ni kat link bawah ni okay..?
  1. http://fatihah-fadzil.blogspot.my/
  2. http://bintangpenyembuh.blogspot.my/
  3. http://www.eyzamiel.com/
  4. http://mohdzarin.com/
  5. http://zarithiylia.com/
  6. http://www.inanihazwani.com/
  7. http://qileh.blogspot.my/
  8. http://ecahwacha.blogspot.my/

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Obsesi pada poskad

12:05:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments



Sejak tahun lepas kot...Sally rasa Sally dah mula obses dengan poskad...kalau pergi mana-mana, Sally tak cari benda lain dah buat souvenirs...cuma fridge magnet tu tetap la beli sebab kalau g mana-mana benda tu wajib ibu kirim....

Last year, mmg ramai blogger yang hantar poskad kat Sally...terutamanya +Siti Aisya Ibrahim, Farah, +Siti Yang Menaip ... Kiranya dorang ni jela major contributor kepada poskad yang ada dalam simpanan Sally...hihihi...rasa macam ikut dorang berjalan bila dapat poskad...Yang terbaru ni Sally dapat poskad daripada Brunei dan Korea...



Poskad Brunei datangnya daripada kawan Twitter Sally sebenarnya, Nur Liana atau lebih dikenali sebagai Akak Nona...Sally sebenarnya tak ingat macam mana kenal dia...hihihi...Yang Sally tau dia mintak nombor phone Sally untuk bagi lagu...how cool is that? hihihi...

As for CT, rasanya rata-rata korang kenal dia kan...Sally baru je 2 kali jumpa dia tapi dah macam kawan lama dah...hihihi...Last year dia hantar poskad dari Melbourne, this year dapat dari Korea...gagah betul hantar poskad dari tempat yang dia pergi...macam best, maybe I should try that once...

So, lepas ni kalau korang pergi mana-mana, sila belikan Sally poskad...Thank you in advance...Muah ciked!

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sumber inspirasi dah sampai dahhhhh...

9:04:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments


Sejak beberapa tahun lepas, Sally mmg akan guna kalender yang ada gambar CNBLUE untuk letak kat atas meja kat office ni...Setiap tahun Sally akan beli sendiri ataupun kirim dekat sesiapa...Tahun lepas takde yang dapat tolong beli, kebetulan masa kat +Anil Wanina pergi pun, kalender CNBLUE masih belum dicetak lagi...jadinya ingatkan tahun 2016 ni takde la harapan nak guna kelendar sumber inspirasi ni..kekekeke...



tapi...hehehehe...kebetulan masa +Siti Yang Menaip pergi sana, Sally pun cuba la risik-risik kalau boleh kirim kalendar ni...and YES! DAPAT!

Walaupun terlambat sebulan guna kalendar ni...tak kisah laaa...janji ada lagi 11 bulan untuk dihabiskan dengan memandang dorang...hahahaha...LOL sangat rasa bila terfikir nak kena ada dorang atas meja selalu..hihihi...dah nama pun sumber inspirasi kan...kekeke...

Korang ada kalendar yang spesifik atau main pakai je mana-mana yang ada..?

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!