Boleh gila dengan UiTM Shah Alam ni...

10:56:00 AM Sally Samsaiman 25 Comments



Macam ni la keadaan Sally sekarang!

Sumpah rasa nak gila dengan UiTM Shah Alam ni...Kalau korang yang familiar dengan mode pembelajaran e-PJJ, mesti tau yang biasanya kelas dijalankan kat INTEC Seksyen 17...tapi bermula tahun 2016 ni...kelas dah ditukar ke UiTM Puncak Alam...

Haihhh...nak ke UiTM Shah Alam tu pun Sally dah rasa jauh sangat...ni kan pulak nak ke Puncak Alam...dah la Sally ni takde transport...Selalu mmg naik tren je ke kelas...turun kat KTM Padang Jawa tu dah dekat sangat dengan kelas kat INTEC Seksyen 17...

Ya Allah...dugaan betul nak dapatkan sekeping ijazah ni...dah la berbaki 2 semester lagi...macam mana nak g kelas...macam mana nak gi final exam...macam mana nak jumpa lecturer untuk Industrial Training Project Paper lagi...dah la banyak kali kena jumpa lecturer nanti...entah jadi ape la...2016 yang penuh dugaan sungguh....harap-harap Allah permudahkan segalanya untuk Sally menimba ilmu....

Kalau korang ada suggestion macam mana Sally nak ke Puncak Alam, boleh la komen eh...harap sangat dapat beberapa solution...buntu dah rasa...

25 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!