How to prevent bleeding gums.

12:31:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Last time, I've got this one problem, which is bleeding gums every time I brush my teeth...so, I decided to search from Mr. Google on how to reduce or prevent and if possible to stop bleeding gums and I found this article, I thought it will be useful if I shared it.

Bleeding gums are not uncommon, and while they can be caused by something simple like brushing too hard, they could also be caused by serious conditions such as gingivitis. A visit to your dentist is highly recommended, however you can take some steps to alleviate this problem while waiting for an appointment.
  • Brush gently using a soft-bristle toothbrush.
  • Gargle. The following options are available:
- Lukewarm salt water mixture. Use a cup of water and a ½ tsp of salt.
- Lukewarm triphala mixture. Use a cup of water and a tsp of triphala.
- Hydrogen Peroxide mixture. Use equal parts Hydrogen Peroxide and water. Be sure not to swallow the mixture.
  • Use a toothpaste containing blood-root. It contains alkaloids that help to fight oral bacteria.
  • Use a mouthwash containing sage oil, peppermint oil, chamomile. Avoid alcohol-based mouthwash.
  • Take vitamin C supplements. Scurvy, which is caused by lack of vitamin C, can result in bleeding gums. 
  • Rub gums with clove oil, or chew a whole clove. 
  • Rub aloevera paste on your gums. Rinse well after .

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Geram tapi masih berterima kasih - #CTSG

10:10:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


Kisah ni berkesinambungan daripada entri meroyan Sally yang ada Part 1 & Part 2 tuu...Honestly, Sally tau ada quite a few jugak kawan-kawan Boice yang pergi ke konsert di Singapore, tapi saje jela buat-buat tak faham kan..hahahaha...

Sally ada jugak kawan yang memang menetap di Singapore, and I can assume that she's went to the concert as well...dengki tu memang la dengki, tapi bak kata kawan Sally...rezeki semua tu lain-lain...anggap jela kali ni bukan rezeki nak jumpa dorang...huihhh...insaf terus bila dapat mesej macam tuuu....



I received this picture after the concert ends...Jujur kata, geram tu geram la jugak sebab dorang boleh gagah WhatsApp kat Sally beberapa keping gambar plus the video that been taken on the concert itself...

Tapi dalam masa yang sama, Sally tetap berterima kasih sebabnya dorang ingat kat Sally dan kesian agaknya Sally dok mereput kat KL ni...tu tak masuk lagi kes meroyan dia kat blog dengan Facebook...hahahaha..I know that they were concern and pity me..

Sally rindu kat CNBLUE..I am...seriously...but I am okay already...hahahaha...bohong la kalau nak kata dah tak meroyan kan..tapi I'm okay...betul ni tak tipu..hihihi... Million of thanks to those who updating me about the concert and everything...Love you all! :)


As for ibu, she really made my day...Sally bangun pagi dengan bantal Jung Yong Hwa dengan bantal CNBLUE kat depan dan atas kepala...Bangun pagi tu agak terkejut jugak laa...dalam mamai tuu dok ingat, "weh...apa ni...Yonghwa.."

Nasib baik la tak menjerit ke ape...Konon bangun tidur ada Yonghwa depan mata...hahahaha...Sally tau dia kesian kat Sally sebab tak dapat pergi konsert...She indeed know that I really wanted to see them live, but...hmmm...

Thank you ibu..for your effort..

So, that's all my update about 2016 CNBLUE Live [Come Together] in Singapore..my so called update...yeahh..

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Susu pisang lagi dan lagi...

9:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments



Sally mmg obses dengan susu pisang...setiap orang yang pergi Korea rasanya jadi mangsa Sally untuk belikan susu ni...hahahaha...pelik kan...?

Orang lain mintak souvenirs atau pun kirim macam-macam benda kosmetik yang lebih murah kat Korea, tapi Sally...kalau tau orang nak ke Korea je, mesti Sally akan mintak susu ni...Sally tak boleh nak fikir benda lain bila orang tanya..hahahahaha


Walaupun kat Malaysia ni ada je yang jual dalam kotak, tapi rasa dia tak sama tau...Korang kena cuba yang dalam botol ni jugak yang berpeluang...mmg korang pun akan mengidam susu ni selalu...yang kat atas ni susu strawberry, Sally minum yang dulu sebab sayang nak minum yang susu pisang...hahahaha...boleh ke macam tuu?

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!