Boleh tak nak meroyan sekejap..? - Part 2

3:42:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments



Meroyan pun boleh ada part by part tauu..hahahaha...actually semalam Sally terlupa yang 13hb jugak merupakan hari untuk konsert 5 Divo yang bakal menggandingkan Taufik Batisah dan Hafiz, Hazama, Afgan, serta Judika...So, sebagai peminat Taufik, lagi sekali la Sally nak meroyan! Hahahahaha...stress tau tgk harga tiket dia...yang paling murah pun dah RM 128...



Haihhh! ada jugak la terdetik kat hati ni nak join Peraduan Menangi Tiket Konsert 5 Divo daripada Budiey.com, tapi rasa macam aduhaiiii....tak nak la menang pastu kena tgk sorang-sorang (yang penting yakin menang tuuu)...hahahaha...sebab dapat satu tiket jer..sobs! Jadinya Sally pun takde la join...haihhh laaa...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

On the other hand, Sally just baca yang CNBLUE dah selamat mendarat di Singapore pukul 2.30pm tadi...tapi kali ni takde gambar la sebab dorang lalu VIP route...jarang-jarang jadi ni sebab selalunya masa balik je baru dorang lalu VIP route...So, harapnya mood okay la masing-masing walaupun Jong Hyun baru balik dari Swiss...


To Jung Yong Hwa, CNBLUE and Taufik Batisah...
May everything going smoothly for the concert and enjoy to those who are going.. I will seeing you guys in a short time (well, maybe not this year)...



p/s : Elok sangat laa...Taufik Batisah dari Singapore ke Malaysia, yang CNBLUE dari Korea ke Singapore...dah macam main pass baton dahh..kahkahkah...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Travelogue Taiwan - Taipei 101

8:00:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


Taipei 101..

Merupakan tarikan dan mercu utama bandar Taipei dan juga antara landmark yang paling penting kepada Taiwan...Taipei 101 terletak di Xinyi District, Taipei, Taiwan. The building was officially classified as the world's tallest in March 2004 to 10 March 2010, before the completion of Burj Khalifa in Dubai in 2009. In 2011, the building was awarded the LEED platinum certification, the highest award according to the Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) rating system, and became the tallest and largest green building in the world.



Another sad story kat Taiwan ni...banyak betul benda sedih kannn..hahahaha...Sally dapat tengok Taipei 101 dari jauh je...Ramai jugak yang tanya...kenapa tak naik sampai kat atas...Kalau la dorang tau berapa keping je note NT$ yang tinggal dalam beg...hahahaha...

Admission fees:
1. Adult NT$500
2. Priority Pass NT$1,000
3. Concession NT$450 - Children above 115cm & students
4. Group Ticket NT$450 - For groups of 20 or more individuals
5. Free admission for children under the height of 115cm



5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!