Cuti yang penuh kenduri kendara!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Sempena cuti panjang Tahun Baru Cina ni...mmg ramai yang tak lepaskan peluang untuk buat kenduri...ada yang buat majlis kahwin, majlis aqiqah...tu belum lagi masuk open house mereka-mereka yang sedang beraya kannn...Sally pun apa lagi...menjelajah masa la nak kesana sini...kekeke...


Korang buat ape je cuti panjang ni...? Sally takde la buat anything major pun...nak update blog pun malas...nak jumpa anak buah pun dia asyik berjalan je dengan mak ayah diaa...hahahaha...beraya sakan la sebab cuti panjang kan...

Hahahaha...Sally tgh rancang itinerary nak ke Melbourne...banyak benda yang nak kena ambik tahu sbb kali ni bawak ibu...Biasa la bila bawak orang tua banyak benda nak kena jaga...kalau kita-kita je yang muda ni...makan pun belum tentu lagi pikir..hahahaha...nak bawak orang yang lebih tua...kena ada extra preparation...

Okay laa...just nak ucap selamat bercuti! ^_^

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!