Travel buddies get together again!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Heyyo!

Sekali sekala travel buddies Sally masa ke Korea, Taiwan dulu akan buat gathering...takde benda penting pun...just a short meet...hahahaha...tapi selalunya orang akan cakap, bila bebudak ni berkumpul..mesti ada tempat yang dorang nak pergi tuu..hahahaha...

Guess what..?

It's a YES!


Tapi...buat masa ni tak boleh la nak reveal lagi kat mana kan...tengok aje la nanti...mana tau kot ada rezeki, barulah sampai...punya santai nak membeli DIY things untuk buat Travel Log Book, sampai kelantai duduk mencari barang kat Kaison...suka hati hang la labuuu...asalkan hang bahagia...



Hehehe...takde benda pun nak cerita...Saje nak share aktiviti minggu Sally..kahkah...kesian pulak kat blog kalau tak update...biasa laaa...orang yang dah habis exam ni mmg masaaaaa dia banyak sangat! hahahaha...

Happy weekend korang semua!

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!