DIY Postcard Giveaway by Sally Samsaiman

11:59:00 PM Sally Samsaiman 51 Comments


Beberapa hari lepas Sally ada share pasal entry DIY poskad dari picreo.com, dan ramai yang bagi respon positif kata nak poskad tu...sebahagian daripada poskad tu dah pun bertukar tangan dan ada tinggal beberapa keping selain daripada yang utk simpanan Sally sendiri...

Jadinya Sally nak kongsi juga la dengan korang poskad ni sebagai tanda menyambut tahun baru...Kalau sudi, join la yer nanti...



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk "DIY Postcard Giveaway by Sally Samsaiman"
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung dari 10th - 15th January 2016 (11.59 pm waktu Malaysia)


Sally akan pilih secara rawak 8 orang untuk diberikan poskad...Kalau yang mana takde G+ ke, takde Facebook ke, takde Twitter ke, takde Instagram ke...boleh je join asal jangan takde blog laa..hihi..Sally niat nak share dengan korang, so..harapnya korang jujur dan ikut semua syarat yer...

51 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Jom Blogwalking!

1:37:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Semalam Sally ada keluarkan satu status untuk mintak link blog blogger kat Facebook sempena Sally dah habis paper final exam semalam...ramai jugak yang rajin nak bagi Sally blog-walking blog dorang...So, instead of me alone who do the blog-walking session, why not I share it here and you can do your own blogwalking session too..

New blog will be explore, maybe..?

So, lets blog-walking!


  1. www.syafierayamin.com
  2. www.kitepunye.com 
  3. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.my/ 
  4. www.penaberkala.com
  5. www.ceritashark.com
  6. http://jindrisska.blogspot.my
  7. www.arzmoha.com
  8. www.shedaucu.com
  9. www.jmr23.com
  10. kataubaid.com
  11. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my
  12. www.hafizhafizol.my 
  13. http://ctfand.com 
  14. www.mariafirdz.com 
  15. www.sayidahnapisah.com 
  16. www.kisahsidairy.com 
  17. http://mummysupplementshop.blogspot.my/ 
  18. www.azlindaalin.com
  19. www.dikbee.com
  20. www.sunshinekelly.com
  21. www.akifimtiyaz.com 
  22. www.mieranadhirah.com 
  23. http://hanyadihatiku.blogspot.my 
  24. http://ayuarjuna.blogspot.my 
  25. www.yanieyusuf.com 
  26. http://nad-lifeisfun.blogspot.my 

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!