Promosi di Starbucks Disember 2016 - #StarbucksMY18th

1:22:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Disebabkan Sally ni mmg dah macam duta Starbucks, jadinya Sally nak kongsi promosi yang ada kat Starbucks sempena bulan Disember ni...Kalau korang nak tau, bulan Disember merupakan ulangtahun ke-18 mereka...Wahh! Ni kalau anak dah habis SPM dah ni..hahahaha!


Beli satu Frappuccino dan dapatkan satu lagi dengan harga RM1.80 (Tall)!

~ Pada setiap hari Khamis 1st, 8th and 15th Disember 2016.
~ Bermula jam 5pm - 8pm
~ Sah digunakan dimana-mana Starbucks di Malaysia kecuali di stor Genting Highlands stores, Kiosk Sunway Lagoon dan Kiosk R&R Tapah.
~ Tidak boleh digunakan bersama-sama promosi atau diskaun yang lain
~ Frappuccino kedua perlu sama harga atau lebih murah daripada yang dibeli
~ Starbucks Card Reward tidak akan diberikan

So, ni jela buat masa ni..kalau ada yang lain Sally akan update lagi ye..Nnt kalau beli tu jangan lupakan Sally pulak tau..Happy anniversary in advance Starbucks! :)

You Might Also Like

10 comments:

  1. Happy Anniversary Starbucks...
    Wahh...best ni.. jom petang ni balik keje singgah starbucks..hehe

    ReplyDelete
  2. wah maknanya harini pun ada juga eh! wah, nak singgah lah petang ni nampaknya hehe :D

    ReplyDelete
  3. Wahh nnt nak bg tau En. Husban peminat tegar stukbuck... tq info

    ReplyDelete
  4. Oh... nak anniversary patutlah Starbucks buat offer macam ini.

    ReplyDelete
  5. macam best je :D tak pernah try starbuck
    jemput join ❤
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  6. kena print ke ni sally? ke terus gi kaunter starbucks je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu print..mmg ni available utk semua... (^o^)/

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!