Mimpi tu kadang-kadang seronok!

4:17:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Tak tahu la kenapa, sejak kebelakangan ni Sally kerap betul mimpi...Sally rasa kalau korang tidur pun selalu jugak mimpi kan...tapi mimpi Sally kebelakangan ni semua benda yang seronok tau...

Kalau korang perasan, Sally sebenarnya ada buat pakej ke Korea tahun depan (2017); details lanjut korang boleh baca dalam entri Pakej Murah ke Seoul, Korea; 2017! Jadinya mungkin sebab excited ataupun sebab banyak sangat berfikir pasal pakej ni...terus malam tidur pun tak lena mana...

Semalam Sally mimpi lagi benda yang best...hahahaha...Sally mimpi dapat seorang customer on the spot masa kat Seoul tau...yang best nya sebab customer tu sanggup bayar KRW 300,000 (RM1200), just untuk one day trip ke Nami Island..hahahaha...rasanya ni pun salah satu pengaruh drama Korea jugak ni sampaikan termimpi customer tu gila punya kaya..hahaha..yang penting tak nak kalah tu...customer melayu okay...

LOL! Mmg terasa nak ketawa masa bangun tidur tu...entah apa la yang Sally fikir sebelum tidur tuu...rasanya sebab before tidur Sally tgh berborak dengan partner Sally pasal trip ni, suddenly masing-masing tertidur!

So, kalau ada yang nak join trip ke Seoul, Korea tahun depan...Jangan lupa contact Sally tau!


You Might Also Like

9 comments:

  1. Tudiaa sampai dah termimpi mimpi. Siapa yang nak rasa pengalaman pergi luar negara tu boleh lah laju laju contact Sally. Hehe. Nani ada tag Sally untuk GA ni :)
    http://www.inanihazwani.com/2016/12/giveaway-planner-2017-by-papernplanner.html#.WGZMnY197IU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...over gila kan sampai mimpi benda bukan-bukan..hahaha...ok..nnt Sally cikidaut~

      Delete
  2. Biasanya kalau kita terlalu fikir,terlalu gembira atau terlalu berharap sesuatu tu jawabnya akan terbawa-bawa dalam tidur..hihi..

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat pergi, tapi Azwar tengah kumpul duit beli barang.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Bestnya kalau dapat mimpi yang indah² ni kan dik sally...

    ReplyDelete
  5. M8moi ckn gst tu yg syok... nk g tp cuti ciput da thn dpn (plan lain)

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnya..nak join gak tapi tatau laa boleh join ke idok hehehehe..nnt lau rasa nak join akak cari sally jer laa ya..

    ReplyDelete
  7. Siap mimpi2 bagai.tu..moga sally murah rezeki sentiasa..aamin aamin

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!