Korean Drama | Hwarang / Hwarang: The Poet Warrior Youth

12:18:00 AM Sally Samsaiman 1 Comments


Hwarang / Hwarang: The Poet Warrior Youth

Wahh! Akhirnya saat yang kita tunggu dah pun tiba...dah selesai pun tunjuk 2 episod yang pertama minggu ni...Sorry la lambat sikit dapat share dengan korang...Saje je nak kasi derita sikit jiwa dan raga korang kan...

Macam yang Sally janjikan dalam entri senarai pelakon drama: Hwarang / Hwarang: The Poet Warrior Youth / Hwarang: The Beginning, Sally janji nak kongsikan link supaya korang boleh tengok sepantas kilat...Jadinya, meh laa tengok!


Rasanya semua dah tau kan sinopsis cerita ni...kalau tak tau jugak...hmm...hahaha...Malas nya nak cerita banyak kali...Lulz...Apa yang Sally boleh cakap...dua episod pertama ni mmg best...Kalau korang peminat Lee Kwang Soo, korang kena tengok jugak...sebab dua episod pertama ni ada special appearance daripada dia...


Watch online : Hwarang
Download : Use dramadownloader.com (Check here)

You Might Also Like

1 comment:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!