Thursday, December 22, 2016

Korean Drama | Hwarang / Hwarang: The Poet Warrior Youth


Hwarang / Hwarang: The Poet Warrior Youth

Wahh! Akhirnya saat yang kita tunggu dah pun tiba...dah selesai pun tunjuk 2 episod yang pertama minggu ni...Sorry la lambat sikit dapat share dengan korang...Saje je nak kasi derita sikit jiwa dan raga korang kan...

Macam yang Sally janjikan dalam entri senarai pelakon drama: Hwarang / Hwarang: The Poet Warrior Youth / Hwarang: The Beginning, Sally janji nak kongsikan link supaya korang boleh tengok sepantas kilat...Jadinya, meh laa tengok!


Rasanya semua dah tau kan sinopsis cerita ni...kalau tak tau jugak...hmm...hahaha...Malas nya nak cerita banyak kali...Lulz...Apa yang Sally boleh cakap...dua episod pertama ni mmg best...Kalau korang peminat Lee Kwang Soo, korang kena tengok jugak...sebab dua episod pertama ni ada special appearance daripada dia...


Watch online : Hwarang
Download : Use dramadownloader.com (Check here)

1 comment:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!