Puff Crust Pizza terbaru dari Domino's, weh..gila sedap!

7:48:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Korang suka makan pizza tak...? Sally rasa tahun ni dah boleh jadi duta Domino's dah...asal ada benda baru je Sally lah yang paling excited..hahahaha...Kalau korang perasan ada seleksi terbaru tau daripada Domino's...? Kali ni special sikit tau sebab crust dia bukan roti macam biasa tapi menggunakan puff!

Puff Pizza?


Terbaru ni...Domino's kembali dengan 2 seleksi puff pizza...Diinspirasikan daripada pastri Perancis dan sedikit sentuhan Sepanyol...korang boleh pilih nak perisa Fiery Beef Diavola atau Sriracha Tuna...Dua-dua ni sedap gila...Yang Fiery Beef Diavola tu sedap sebab ada sausages tuuu...yup...bukan macam sausages biasa tau...yang ni yang jenis diameter besar macam pepperoni tuuu...sedapnyaa rasa!

Buat peminat tuna, Sriracha Tuna tu mmg korang kena rasa...pedas dan berapi! Hahahaha...sedapnya yang ni...sebabnya kan Sally mmg peminat tuna...So, yang ni mmg paling favorite! No wonder la pihak Domino's ambik masa 6 bulan tau nak develop ramuan yang terbaik untuk puff pizza ni...!


Yang lagi best, pizza ni tak berbentuk bulat macam kebiasaannya tau...tapi dibuat dalam bentuk segi empat...Korang boleh jugak pilih menu yang biasa tapi Sally sarankan kalau korang rasa dua menu yang baru ni...Jangan risau sebab takde tambahan harga pun kalau korang rasa yang 2 menu ni...tapi cuma ada surcharge tambahan RM5 (REGULAR), RM7 (LARGE)...yang lain kekal macam biasa....


Mohon Domino's ambik Sally jadi duta...hahahaha...kan dah elok sangat dah rupanya makan macam tuu...hahahaha...Selain daripada puff pizza, ada lagi satu menu desserts...Kalau sebelum ni kita selalu makan Kek Lava Coklat biasa je kan...sekarang ni dah ada twist sikit, ada Kek Lava Coklat Mentega Kacang...mmg gila creamy la rasa dia...kalau ada aiskrim vanila, mmg superb!

Untuk maklumat lebih lanjut...jangan lupa kunjungi www.dominos.com.my

You Might Also Like

10 comments:

  1. Macam ada satu idea je... Blanje plssss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belanja? kita pun Domino's yg belanja..hahahaha!

      Delete
  2. Weiiii lapar terus tengok pizza ni haa. Akan terjah domino dalam masa terdekat. Sedapnyaaaaaa!

    ReplyDelete
  3. Suka gak melayan Domino ni SS....wah mcm menarik ni. Mcm nak order jer esok hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg wajib cuba ni kak OKje...sedap dia masyaAllah!

      Delete
  4. aduhhh sedapnya sally.. busyra mmg suka makan pizzaaaaa..

    ReplyDelete
  5. nanti jadi duta. pizza percuma ok? hehe

    ReplyDelete
  6. sedap tu.. baru je makan dominos minggu lepas. tapi yang baru ni tak rasa lagi.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!