Tawaran pakej travel terbaik di www.touristguide.com.my

12:50:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Pakej Travel Murah | Cari pakej percutian tu sebenarnya macam berjudi jugak...kadang-kadang tu terkena yang elok, kadang tu bayar mahal tapi tak berbaloi...Dah la kita bersusah payah nak mengumpul duit kan tapi korang tau tak sekarang ni korang boleh bercuti dengan mudah dan murah, atau mungkin jugak secara percuma?


Pernah dengar atau tengok www.touristguide.com.my? Website ni merupakan salah satu website yang menawarkan pelbagai jenis pakej percutian dengan harga yang sangat murah! Yang paling best lagi...korang jugak boleh dapatkan pakej percutian secara percuma...


Laman web ini telah dilancarkan secara rasmi pada 24 November 2016 yang lalu di Hotel Westin Kuala Lumpur. Majlis perasmian turut dihadiri tetamu VIP seperti En Mohd Akbal Setia, Pengarah Tourism Malaysia Kuala Lumpur dan penyanyi terkenal, Akim Ahmad


Jujurnya, nak mengembara melihat negara dan tempat orang mmg memerlukan budjet yang agak tinggi...nak kena kumpul duit sejak 4-5 bulan sebelum nak pergi...tapi dengan bantuan Tourist Guide, korang boleh dapatkan percutian impian dengan harga yang berbaloi...dan menjadikan budget bukan salah satu kekangan untuk kita pergi melancong!

Misi Tourist Guide ialah untuk menjadi "The World’s Largest Travel Network" dengan sasaran untuk mendapatkan 100,000 orang pengembara berdaftar dengan mereka di Malaysia sebelum melebarkan sayap ke negara lain...Sekarang ni dah ada hampir 3,000 orang yang mendaftar!

Majlis Perasmian Laman Web Rasmi Tourist Guide, www.touristguide.com.my
VIP : Mr. Devan Kumar (Managing Director, (TOURISTGUIDE.COM.MY)Mr. Mohd Akbal Setia (Director, Tourism Malaysia)Mr. Azlan Hussain (President of Kuala Lumpur Tourism Association - KLTA)Akim Ahmad (Selebriti Artis Penyanyi Popular Malaysia)
Dengan Tourist Guide, korang boleh menempah hotel dan membeli tiket kapal terbang dengan harga yang rendah, dan terdapat pelbagai jenis pakej yang akan membuatkan korang tak keruan...Contohnya macam......






Haaa! Murah kan...? Mana lagi nak dapat pakej yang bagi korang potongan sampai 50%!! Promosi yang Sally senaraikan ni tamat pada 30 November 2016 ni tau...dan korang boleh pilih mana-mana tarikh daripada 1st April 2017 – 31st March 2018 (kecuali cuti umum)...Sally paling tergugat tengok pakej ke Hong Kong tu...tapi kena tahan dulu la sebab bila-bila masa je dah kena berhenti kerja kan..hahahaha....

Rugi tau kalau korang tak rebut peluang ni...Sally sendiri sarankan kalau korang ada budget lebih, boleh la beli pakej yang macam Sally sertakan ni...Lepas ni rajin-rajin la ke website ni dan jangan lupa daftar jugak sebagai ahli dan korang akan dapat banyak kebaikkan sebagai seorang pengembara dan yang penting sekali korang akan berhubung dengan berjuta pengembara lain didunia!

Untuk maklumat lanjut lain boleh layari :-
Laman web : www.touristguide.com.my
Facebook : www.facebook.com/myTouristGuide
Instagram : www.instagram.com/touristguide.com.my
Tel : 1-800-38-3338

You Might Also Like

3 comments:

  1. Tunggu apa lagi..moh ler kite!hehe

    ReplyDelete
  2. Banyaknya diskaun..siap ada yang dapat free ... okey sekarang jugak saya terjah... TQ Sally :)

    ReplyDelete
  3. Wah menarik sangat pakej ni!

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!