Pakej Murah ke Seoul, Korea; 2017!

9:26:00 AM Sally Samsaiman 26 Comments


PAKEJ MURAH KOREA 2017 | PAKEJ MURAH SPRING SEOUL 2017

Korang nak ke Korea tapi takut takde geng? Jangan risau sebab Sally, Duta Kecil Korea ada! Hihihi..untuk permulaan, nak ajak korang utk tgk dan rasai sendiri musim bunga di Korea..Pakej yang disediakan berbaloi dan sangat affordable! Kita buat style backpackers tapi enjoy the view macam penduduk tetap! Wahhh!! Best kan?

Alaaa...bulan April? Rasa macam lama sangat lagi kan? Tapi pejam celik pejam celik kang tetiba dah bulan April...So, Sally nak ajak korang join...


Antara tempat yang bakal kita lawati seperti Nami Island, Myeondong, Insa-dong, Itaewon, Ewha Women University, Ladies Street, Cheonggyecheon Stream, Cheonggye Plaza, Bukchon Hanok Village, Namdaemun, Hongdae, Edelweiss Swiss Theme Park, Hangang Park dan macam-macam lagi...dan disebabkan kita nak kesana masa musim bunga, ada beberapa tempat tambahan yang akan Sally bawak korang untuk tengok musim bunga yang paling cantik!

Travelling Buddies Seoul Budget Spring Trip

Types of package:
i) 5D4N - RM 1499
ii) 6D5N - RM 1650

Include:
a) Airport Pick Up & Drop
b) Transport (Subway/Bus/Taxi)
c) Meals (Breakfast, Lunch & Dinner)
d) Entrance Fee
e) Accommodation
f) Malay Cute Muslim tour guide (HAHA)

Exclude:
a) Flight Ticket
b) Personal Expenses

Proposed date: *TBA accordingly
(5D4N)
4-8 April 2017 - FULL πŸ˜‰
8-12 April 2017
19-23 April 2017 - FULL πŸ˜‰
23-27 April 2017 - FULL πŸ˜‰

(6D5N)
3-8 April 2017 - FULL πŸ˜‰
14-19 April 2017

Deposit:
RM400
(Deposit will not be given back if cancel and balance must be settle 1 month before travel date)

Hubungi WhatsApp/SMS kalau berminat ye:
Hidayah : 010-2098918 | Sally : 013-6727520 
Jangan lupa LIKE PAGE : TRAVELING BUDDIES SEOUL tau! :) 

You Might Also Like

26 comments:

  1. bestnya kalau dapat travel dgn Sally, faham sangat perasaan bila dapat travel dgn org yg dah biasa dgn tempat tu. biasanya akan smooth sikit perjalanan walaupun nanti kite lebih pada ikut je :D hehe

    cuma tak cuti masa tuuu. have fun!

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. Aaaaa bestnyaaa. Tapi bulan April I is tak cuti T_T

    ReplyDelete
  3. package travel untuk autumn atau winter ada ke?

    ReplyDelete
  4. salah tempat yang saya nak pergi one day .. wahh harga pakej tu murah lah sally...

    ReplyDelete
  5. wow!travel agency dah ke dear...:)
    Okay..nanti akak boleh war-warkan dekat mereka² yang naik join..

    ReplyDelete
  6. mcm best je hehe....mne tmpt2 best utk tengok bunga cantik2?

    ReplyDelete
  7. Saya sekarang nak ke jepun. Mungkin januari saya ke korea. Saya dah copy almat blog ni.

    ReplyDelete
  8. Bestnye kalau dapat pergi korea. Untung2 dapat jumpa ahli running man,hahaha

    ReplyDelete
  9. Good idea jugak wat pakej cani. Xyah risau kne travel solo kalau xde geng :)

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  10. Wah mcm menarik tu SS....kena kumpul duit dari sekaranglah kot kalau nak pergi kan

    ReplyDelete
  11. wahh cam best je..tp yanie dah book siap pergi bulan 1 ni..

    Jom join contest utk menangi hadiah produk dari Cosmoderm: http://yanieyusuf.com/2016/12/exclusive-kuala-lumpur-modest-fashion-week-2016/

    ReplyDelete
  12. alahai bestnya..
    kalau pergi negara luar prefer pergi dgn agen je. sng sikit nk berjalan.

    ReplyDelete
  13. wow, nice pakej tu
    menariknya dapat tgk musim bunga :)

    ReplyDelete
  14. menariknya pakej ni..tapi blom ada rezeki nak kesana..InshaAllah suatu hari nanti..Aamiiin

    ReplyDelete
  15. wahh bestnya Ke Korea..selamat bercuti ke Korea sesiapa yang pergi

    ReplyDelete
  16. seronoknya. in sya Allah.. one day nak gak ke sana. but bukan masa terdekat ni

    ReplyDelete
  17. bestnyaaaa. kalau la ada duit lebih. nak je ambik pakej nie pergi korea. wahahaha :D

    ReplyDelete
  18. Menarik jugak ni Sally....
    Betul tu rasa April mcm masih lama, tp nanti kejap je dah sampai bulan April ek..

    ReplyDelete
  19. Waa bestnya Sally..akak teringin jugak nak pergi sana..maybe boleh join sally nanti..

    ReplyDelete
  20. Okay..ni memang favourite Pn LeYa ni... Otomen kena lah berusaha mencari ongkosnya untuk ke sini.. Hehehe...

    ReplyDelete
  21. Waahh sally buat travel agency pulak ke sekarang?? Bestnyaa.. teringin nak pergi Hanok Village..

    ada pakej untuk musim luruh tak?? :D

    ReplyDelete
  22. Flight tiket pergi balik berapa RM biasanya Sally? Teringin jugak nak ke Korea bawak anak anak... Ingatkan dah include semua tu

    ReplyDelete
  23. Bestya Korea. Simpan duit banyak2 dulu lahh

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!