Market O - Brownies Korea

3:31:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Heyyo korang! Diam tak diam dah hampir 2 minggu Sally pulang daripada Korea...Disebabkan ini kali kedua, jadinya Sally tak excited sangat nak membeli atau shopping...Plus nak shopping pun, baru lepas shopping kat Althea dengan Hermo sebelum ke sana..hihihi...

Kali ni, fokus Sally nak cari beberapa jenis snek yang kita boleh makan...not exactly stated there HALAL, tapi yang diyakini boleh makan laaa...Yang Sally nak share dengan korang ni, salah satunya laa...Brownies jenama Market O.



Sally sebenarnya bukan peminat coklat tapi mmg addicted gila dengan brownies...Kalau korang perasan laa...Kat IG Sally ada meroyan pasal nak cari brownies..hahahaha...kesian kan...bukannya tak boleh nak buat, boleh je tapi oven kita dah rosak...sedihnya!

Okay, back to topic...Brownies ni Sally kenal lepas jumpa dengan sorang rakyat Malaysia masa bercuti jugak dulu...dia yang bagi Sally sebungkus then start daripada tu mmg Sally gila makan benda ni...Sampai nak bergaduh la bila stok brownies ni dah habis...hahahaha..over kan!



Yang bestnya Market O - Brownies Korea ni, sebab dalam tu kapasiti coklat dia ada 52%...Means overall daripada sekeping ni...separuh daripadanya mmg coklat yang sebenar...hahahaha...MasyaAllah sedap dia...tak boleh nak gambarkan...Menyesal sebab beli sikit je...kekangan kat duit masa tu...aishh! Setiap sekeping ni dibungkus secara berasingan...pek mudah alih...so, senang la nak makan, cepatlahh dia habis!!

Sally nak tunjuk kat korang tekstur dia...tapi takut korang mengidam pulak lepas ni...hahahahaha...kejam gila kan ayat! Lepas ni ada banyak lagi snek yang Sally nak share dengan korang...yang pasti yang sedap la dan korang kena cuba kalau korang berpeluang nak kesana...

p/s : Macam nak revisit untuk Spring tahun depan, ada yang nak ikut?

You Might Also Like

15 comments:

  1. Hoii apa sedap sangat ni?! Tertelan-telan ayaq liur weh kak. Dalam kotak memang ada 4 packs je ke?

    Hmm apa nak revisit? *simpan duit lagi* hahahhahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...bak kata kawan akak, nama dia "Faizah"...KATANYA BENDA SEDAP KENA SHARE! hahahaha... dia byk packaging...yg ni ada 8 paket dalam satu kotak..

      jom laa?

      Delete
  2. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak rasa! hahahaha. sally ni saje tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaaaaaaa...jangan la nak rasa! hihihi...mihmihmih

      Delete
  3. yes kenalah share. kalau benda tu jauh sangat, kenalah bagi rasa. hahahaha!
    eh fe simpan duit sbb nak order lagi. kahkahkahh! kali ni dgn brownies lagi. dgn uyu lagi. hahahhahahahahahhahaha

    ReplyDelete
  4. baca entry niih sambil tertelan air liur .. nak pergi korea lagi ke ? nak tempah brownies niih laah .. hehehhehe

    ReplyDelete
  5. sedap takkkkk brownies korea hehe

    ReplyDelete
  6. ish...dah tunjuk kena bagi nie...

    ReplyDelete
  7. wahhh sedappnya sally brownie tu huhu
    '

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. stalk! hahahaha...yela...yela...nnt aku edit letak credit kat kau! hahahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!