Kembali muda dengan 3D Gold Stemcell Serum dari My Beauty Herbs.

11:30:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments


Perempuan dengan kecantikkan tu dah macam kawan baik.

Ni ada satu produk yang Sally nak share dengan korang...3D Gold Stemcell Serum dari MY BEAUTY HERBS!

Produk ni Sally kenal daripada blog kak MiaLiana, lepas tu sebabkan ibu mmg ada banyak masalah kulit..yang paling ketara masalah jeragat kat muka dia...Jadinya Sally ambik keputusan untuk bagi ibu cuba dan rasai sendiri macam mana kesannya...Mana la tau kot-kot dah jumpa cara nak hilangkan jeragat dan nak kulit flawless!


Masa Sally tulis review ni, ibu dah guna hampir 2 minggu...yang bestnya pasal serum ni, tekstur dia yang mudah meresap dan tidak berminyak...sapu je dekat muka dah terus meresap! Sebiji mcm percik air kat muka je...


Kalau nak bandingkan losyen atau krim, serum mmg lebih baik dah lebih mudah meresap dan memberikan kesan yang sangat baik pada kulit muka. Jadinya, pemakaian serum sekarang ni lebih meluas sebab dapat berikan kesan yang kita inginkan dalam masa yang singkat...Walaupun mungkin sesingkat 2-3 hari, tapi cepat jugak laa kan..


Pada mata korang, mungkin kurang sikit nampak kesan pada muka ibu kan...tapi kalau lihat secara face to face, mmg ada banyak perubahan...parut jeragat tu dah makin menilis walaupun tidak hilang secara keseluruhannya lagi...Ye la, mana ada produk yang pakai sehari dua dah nampak kesan masa panjang kan...biar lambat asalkan dapat kesan yang kita inginkan...

Selain daripada kesan jeragat yang mulai pudar, serum ni juga bertindak untuk menganjalkan kulit muka...Risau betul ibu bila muka dia makin dimamah usia..hihihi...


3D Gold Stemcell Serum dari MY BEAUTY HERBS bernilai RM150 (Semenanjung), RM159 (Sabah/Sarawak), $65 (Brunei) & $65 (Singapura).
Harga promosi sekarang adalah RM120.

Facebook : My Beauty Herbs
Instagram : My Beauty Herbs
Website : www.mybeautyherbs.com.my
Hotline : 011-28090446 / Office 03-90116779

"calit-calit merecik!" - Feeya Iskandar (Duta Beauty Herbs)


Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


You Might Also Like

3 comments:

  1. Singgah dari contest review yang sama.. All tje best dear! ^_~

    ReplyDelete
  2. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!