Senarai pemenang Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

12:00:00 PM Sally Samsaiman 36 Comments


Haaa! Sally tau korang dah lama sangat tunggu kan...Jadinya Sally nak mohon maaf siap-siap sebab terlewat nak inform pemenangnya...Minggu ni agak ada kekangan masa nak update blog, macam masa sangat mencemburui kita...gittew!

Haaa! Lagi sekali haaa sebab kenapa tajuk entri ni "Senarai pemenang Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!"...Sebabnya macam yang Sally ada beritahu dalam entri senarai penyertaan Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!, Sally ada inform yang Sally mungkin akan pilih beberapa orang lagi untuk dapat hadiah saguhati berdasarkan kepada entri korang (bahagian cerita pasal produk yang korang guna/wishlist)...

Jadinya, beruntung la kepada yang rajin mengarang tuu...Kalau yang takat sebut bedak..mmg tak dapat la Sally nak tolong sebab ada banyak bedak dalam Malaysia ni..hihihi...dan walaupun korang tulis jenama, hadiah tertakluk kepada availability barangan kat rumah Sally ye..bukan Sally nak kena g beli pulak..hihi

Dan, if korang wondering macam mana Sally pilih pemenang utama, Sally mmg gunakan 100% cabutan undian secara manual...Yang mana Sally tak ada sedikit pun pilih kasih kepada mana-mana penyertaan...


Senarai pemenang Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! 

Pemenang 1x Beauty Box

Pemenang Saguhati
Barangan SAFI

Lipstick/Lip Gloss daripada Bourjois Paris

Barangan SAFI Rania Gold

Facemask from Korea (Randomly selected)

Ish korang ni...serba salah tau Sally nak pilih pemenang..hahahaha..tapi yang ini jela yang mampu Sally bagi kepada korang...InsyaAllah akan ada lagi giveaway dalam masa terdekat ni...Nanti korang join lagi okay...?

Okay, kepada pemilik blog diatas...boleh la emailkan details kepada Sally di sally.samsaiman@gmail.com...Lagi cepat lagi bagus la....Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe...Pastikan email korang mengikut format kat bawah ni.. :)

Subject : Pemenang Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!
URL Penyertaan :
Nama :
Alamat :
No Tel :

You Might Also Like

36 comments:

  1. alhamdulillah. Tak tau nak cakap apa. Tq sangat !!T-T Sayang Sally!!

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Dpt juga saguhati Yeah! Tq sister muahh!

    ReplyDelete
  4. Waaaah tahniaaaah ... untuk semua pemenang. Takde rezeki sy nak menang .. heheh

    ReplyDelete
  5. yeay! alhmdulillah menang hadiah saguhati barangan Safi :D

    tahniah juga pemenang yg lain :D

    ReplyDelete
  6. tahniah pada semua pemenang....

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah dpt beauty box dari awk. terima kasih sangat2. :) tahniah jugak buat semua pemenang yg lain.

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd pemenang. takda rezeki sy dlm ga ni :(

    ReplyDelete
  9. Terima kasih Sally.
    Tahniah juga kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  10. Syukur alhamdulillah ada blog PG terselit :)
    Terima kasih sally :)

    done email kat sally :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang! Clap3! ^__^

    ReplyDelete
  12. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ...

    ReplyDelete
  13. tahniah pada semua yang menang

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!