Last date dengan Ann :(

9:00:00 AM Sally Samsaiman 1 Comments


Sedihnyaaa!

Ann ni merupakan kawan Sally masa g konsert CNBLUE...Sally pernah cerita pasla dia dalam beberapa entri dalm blog ni...terasa sedih sangat bila dia dah nak balik Sarawak...Btw, Ann ni merupakan anak jati Sarawak tapi bekerja kat KL...tapi baru ni dia dapat tawaran untuk kerja kat negeri kelahiran dia...So, she's back for good.

Sedih mmg sedih tapi at the same time rasa gembira sebab dia dapat tinggal dekat dengan parents dia kan...Jadinya sebelum dia balik ke Sarawak, sempat la jugak jumpa dengan dia...


Disebabkan nak borak punya pasal...melepak kat Franco pun dah 3 jam...mmg banyak benda la yang sibuk nak ceritakan...satu-satu benda nak cerita...Mana tak nyaa...kali terakhir Sally jumpa dengan Ann masa bulan Feb yang lepas...dah almost 8 bulan kot tak jumpa walaupun nak kata duduk jauh sangat tuu tak laa...masing-masing tetap dalam Kuala Lumpur lagi...tapi kekangan masa...

Dear Ann,

Opportunities may come to people who are at the right place at the right time. But success comes to people who persist. Don’t worry about deadlines, don’t worry about meetings, don’t worry about promotions, don’t worry about late evenings, don’t worry about nasty colleagues, don’t worry about having a nasty boss… just enjoy your new life, new opportunity and let your worries go for a toss. Good luck.

You Might Also Like

1 comment:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!