[Korean Movie] Never Say Goodbye

12:54:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Rasanya lama dah Sally tak share drama terbaru Korea kan, sekarang ni kekangan betul..nak follow yang on-going semuanya tak sempat...So, disebabkan tak sempat nak follow drama, terbaru ni Sally ada tengok satu movie baru...disebabkan pelakon utama dia Lee Joon Ki, yang dah lama Sally tak tengok dia berlakon dalam movie...Jadinya Sally tengok laa...

Movie ni sebelum ni bertajuk "Under the Sicily Sun" tapi dah ditukar kepada "Never Say Goodbye"...Movie ni keluar pada awal Ogos yang lalu, kiranya macam masih hot lagi la kan?


Movie ni mengisahkan tentang seorang pelajar Korea yang hanya mempunyai masa dalam 6 bulan untuk hidup sebab ada penyakit dan dia jatuh cinta dengan seorang gadis semasa di Shanghai... Cerita ni nak kata agak tragis tu tak la jugak, tapi ada melodrama dia dan yang sedih sebab perasaan tu mula dengan sebuah penipuan..tapi bukan tipu yang jahat, kisahnya tipu jela..hahahaha...Lokasi penggambaran banyak dilakukan di China dan juga Itali...

So, kalau korang nak tengok secara online atau nak download, boleh tengok kat dramacool.io//never-said-goodbye

You Might Also Like

4 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!