Kekal wangi dengan Best Perfume!

6:34:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Sally mmg addicted dekat perfume...sangat!

Baru-baru ni Sally dapat perfume baru..mohon jangan jealous okay! Sekarang ni, nak beli yang original macam susah sikit kan...tapi jangan risau sebab koleksi Best Perfume mmg worth it dengan harga, bau dia pun sangat best! Kalau korang tak percaya, korang boleh tanya kat pengasas Best Perfume ni sendiri sebabnya semua wangian ini dibuat sendiri oleh pengasasnya iaitu Zazwani Zakaria.


Terkejut la tuuu...Haa! Ni lagi satu, Best Perfume sudah pun berjaya menembusi pasaran Brunei dan Singapura walaupun baru 3 bulan dalam pasaran. Tak yakin lagi?

Yang uniknya pasal Best Perfume sebab ianya boleh tahan selama 8 jam! (Lihat kepada aktiviti jugak) dan harganya pun murah dan mampu milik...Selain daripada tu, Best Perfume juga boleh dibawa solat dan mudah dibawa untuk travel...Haaa...macam Sally bawak g Korea ni! hihihi...


So, Sally nak update jenis perfume yang ada untuk korang pilih...

Pilihan wangian untuk lelaki

1. One Million _by_ Paco Rabanne
2. Legend _by_ Mont Blanc
3. Armani Code _by_ Girgio Armani
4. Polo Black _by_ Ralph Lauren
5. Dunhill Desire Blue _by_ Dunhill
6. Aqua De Gio _by_ Girgio Armani
7. Dunhill London _by_ Alfred London (Baru)

Pilihan wangian untuk wanita

1. Bombshell _by_ Victoria Secret
2. Fearless _by_ Victoria Secret
3. Lady Million _by_ Paco Rabanne
4. Black Xs _by_ Paco Rabanne
5. Live _by_ J.Lo
6. Vanilla _by_ Zara
7. Forbidden Rose _by_ Avril Lavinge
8. Incanto Shine _by_ Ferragamo
9. Nina Richi _by_ Nina Richi


Jangan risau tentang harga, kalau Sally yang suggest...mesti kena yang berpatutan! Haaa!

Setiap botol 10ml - RM 15, 20ml - RM 25, 30ml - RM 35

Murah kan?

Ni Sally share la sikit testimoni, biar korang terpedaya untuk membeli sekali..hahahaha...


Haa! Ramai dah kot yang cuba...kebanyakkannya mmg suka dan berpuas hati...korang tak nak ke cuba? Kalau korang nak cuba, jangan segan silu nak contact no kat bawah ni tau, kalau nak daftar jadi stokis ke jadi ejen ke, pun boleh.

Izzati (017- 987 9178)
FB : https://www.facebook.com/MummyJasmeen
FB PAGE : https://www.facebook.com/Bes tPerfumesHQ/?fref=ts
IG : www.instagram.com/bestperfumes_hq

Kalau nak jadi ejen @ stokis, boleh hubungi Zazwani Zakaria (011-3329 5357)

You Might Also Like

8 comments:

  1. macam best je ni..sampai ke korea bau minyak wangi ni..hehe

    ReplyDelete
  2. amboi...
    budak korea nie bila nak balik nie....
    wangi ek?

    ReplyDelete
  3. waahhh.. sampai ke korea ker? ke korea la best perfume nih.. daebak.. =)

    ReplyDelete
  4. macam best je. harga pun murah

    ReplyDelete
  5. Mau tak jeles amboiiiiiii. haha Terbaikkk la

    ReplyDelete
  6. sy tak pakai perfume tapi sy pakai losyen yg ada perfume hihihi

    mesti wang kan ni..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!