Tak sabar nak tgk episod terbaru Cinderella and Four Knights.

8:00:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Bila dah minat, semua benda pasal CNBLUE akan nak update..hehehe..harini dapat tengok teaser gambar episod terbaru Cinderella and Four Knights...Kelakar betul tengok gambar Lee Jung Shin untuk episode yang latest ni...siap kena pakai skirt!


OMG!

Stress tengok kaki abang sado pakai skirt macam tuuu...hahahaha...kelakar dia tahap tak tau nak respon macam mana..kekeke...eh, korang tengok tak drama Cinderella and Four Knights? Kalau tak tengok mmg rugi...Walaupun ada yang kata cerita ni hanya rekaan balik daripada Boys Over Flower, tapi tak eh...cerita ni banyak bezanya daripada yang tu...yang sama part kaya tahap tak habis makan 99 keturunan laa...

Kalau korang nak tengok online, boleh tgk kat link bawah ni eh..

Watch online : Cinderella and Four Knights
Download : Use dramadownloader.com (Check here)

You Might Also Like

7 comments:

  1. best ek.....nak kena layan gak nie...

    ReplyDelete
  2. wah , nak try tgk jugalah . sis mmg sua gila drama korea ni ...

    ReplyDelete
  3. haha.. comel la.. nnt nak tgk jugak..

    ReplyDelete
  4. Muka CNBLUE Jungshin ni sekali tengok macam Nam Joo Hyuk, confuse jap masa mula2 tengok drama ni hari tu, haha

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
  5. Nak cakap, kita suka sbb Jung Ilwoo..hahahaha

    ReplyDelete
  6. eh jap, Jungshin kesayangan i sado ke? HAHAHA! anw kesian dia.. Hawon ni tak faham-faham lagi ke camane tah? Kesian JS T______T

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!