Senarai penyertaan Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

5:00:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Haa! Diam tak diam dah nak sampai ke penghujung dah kan...So, sebelum Sally nak umumkan pemenang dia...Sally senaraikan la dulu link penyertaan...Kepada yang link dia takde, sila pastikan yang semua syarat-syarat penyertaan yang Sally senaraikan tu korang dah buat...Sally dapat track yang ada beberapa akaun Instagram dah un-follow walaupun masih lagi dalam tempoh peraduan, so...kalau tak menang jangan tanya kenapa la kan..hihi...kira macam takde rezeki laa..kalau menang tu kira rezeki...lagipun Sally cakap kena follow, tak cakap pun tak boleh un-follow kan..So, kira penyertaan masih lagi diambil kira..


SENARAI LINK PENYERTAAN:


Masih sempat lagi kalau ada yang masih nak mencuba nasib...sebabnya selain daripada hadiah utama 1x Beauty Box yang ada macam-macam dalam tuu...Sally juga mungkin akan pilih beberapa orang yang Sally baca entri dia dan barang tu ada kat rumah Sally! HAHA...tgh baik hati ni baik join cepat!

You Might Also Like

20 comments:

  1. ramainya..sapa la yg bertuah tuh yer.

    ReplyDelete
  2. ha ah blog YB ada di no 40. Tq Sally

    ReplyDelete
  3. mak aii..ramai giler join wei...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, ada link kite.. Penyertaan no. 55.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Yuhuu #29...baik kak sally *big love*

    ReplyDelete
  6. Wehoooo Sally nak tambah hadiah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  7. No 52 . Moga ada rezeki dapat hadiah .. ^^

    ReplyDelete
  8. 59..moga saya bertuah..Aaminn..hehe

    ReplyDelete
  9. singgah sini no 21 .. thanks :)))))

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!