Kumpul Nescafe 3 in 1 dalam tin.

4:47:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Korang mesti ada minat mengumpul kan..? Sally sekarang ni tengah mengarut ni...macam-macam benda Sally nak kumpul...kejap-kejap LOZ Block, kang kejap kumpul jam..tu belum lagi masuk kumpul beli tiket flight tahun depan..eh?

Hahahaha!


Sekarang ni Sally tgh gila kumpul Nescafe dalam tin...Rasanya korang mesti pernah nampak koleksi Nescafe 3 in 1 dalam tin ni dijual kan...Sally pun tak tau la apa yang bestnya benda ni tapi jadi obses pulak nak kumpul...Awal dulu Sally beli Nescafe Mountain Wash sebab nak rasa minum decaf punya kopi...lepas tu ada dapat Nescafe White Coffee Oh So Creamy masa attend event dengan 11Street...

Terbaru ni kakak dekat office beli Nescafe White Coffee (Kaw taste) dan akhir sekali lepas Sally terjumpa satu lagi flavor, Sally pun beli Nescafe White Coffee (Rasa Pandan)...Rasanya ni kalau Sally jumpa lagi Nescafe 3 in 1 dalam tin falvor yang lain, mau Sally borong ni..hahahaha...Ya Allah, kuatkan iman ku!

Hehe...so far, ada yang lain korang pernah nampak?

You Might Also Like

17 comments:

  1. Siqah tak pernah nampak pun.. Jual kat mana lak nie? Alaa nak kumpul jugak. Lawa. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa akak la byk online je yang jual ni..hehehe

      Delete
  2. Hi... Hobi yg unik ni. Kot kot kalau lepas ni dh xde brand ni boleh jd kenangan ni. Sentimental value gitu... Hihi...

    ReplyDelete
  3. Kita kalau mnum nescafe ni kompem angin satu bdan...
    Bdan cap ayam...tak tahan lgsg

    ReplyDelete
  4. saya dulu pon pernah minat coffee kejap, minat coffee je, tp xminat kumpul yang ada tin >.<
    tp lepas sakit kepala kaw kaw punya sakit, terus stop, rasa fobia pon ada,,haha
    Eh,, bestnya kumpul tiket flight,,hahahaha

    ReplyDelete
  5. kenapa yui xprasan ni..huhuhu. nmpk sgt yui jrg p kdai or mall..huhu

    ReplyDelete
  6. baru² nie kawan akk lagi giler...
    dia minat sangat kumpul tin-tin yang cute nie...
    time tu kalau x silap tin lipton...
    dia sanggup beli lipton yg ada 100 pcs tu semata-mata nak kotak tu...
    lipton tu dia bagi akk...rezeki akk laaa..hahaha

    ReplyDelete
  7. Borong2 jangan tak borong..
    Hubby pun suka juga kumpul benda2 camni.. PAsni kene beli almari khas utk simpan semua collection dia elok2..

    ReplyDelete
  8. Wowww....bestnya. Kat shopping mall bese ada jual x ni? Macam Tesco ke, Giant ker?
    Macam x pernah nampak plak... Tengok ada member tengah kumpul tin Teh Boh, cantik² jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally banyak nampak kat online je yang jual ni..huhu

      Delete
  9. Tak penah nampakk tin ni.. Menarik jugak ni.. Lea ngah kumpul pelekat peti jerk.. hehe..

    ReplyDelete
  10. hehe lain orang lain benda yang suka dikumpulnya ^^ saya suka kumpul benda comel

    ReplyDelete
  11. Saya dulu suka juga nescafe 3 in 1. Sejak kepala berpinau terus stop minum

    ReplyDelete
  12. Container dia tu boleh recycle utk simpan barang2 lain.. Kite pon minat gak kumpul mende2 gini.. Hehe

    ReplyDelete
  13. salam sally nk tanya kt mna beli yg Kaw tin coklat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...yg coklat ni kakak office yang beli...rasanya beli yg dua paket 3 in 1, dapat free satu tin ni...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!