Ada apa kat Starbucks pada 5th, 7th & 9th September?

4:26:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


DUTA STARBUCKS KEMBALI!

Hahahahaha...okay, Sally gurau je...Macam biasa, Sally suka nak kongsi dengan korang promosi terbaru di Starbucks..Hehehe...Sebelum ni Starbucks selalu berikan promosi Beli 1 Percuma 1, tapi kali ni ada sedikit kelainan..



Haaa!

Inilah promosinya...Korang boleh dapatkan 2 Frappuccino bersaiz Venti dengan harga hanya RM25!

Bermula 5th, 7th & 9th September, jam 5pm - 9pm, korang boleh dapatkan minuman blended kegemaran korang dengan harga RM25, bukan satu tapi dua minuman bersaiz Venti!

Tapi ada beberapa terma dan syarat ye:
1. Promosi ni hanya sah pada 5th, 7th dan 9th September 2016, 5pm to 9pm.
2. Promosi sah disemua kafe Starbucks di Malaysia kecuali di Genting Highlands dan Sunway Lagoon.
3. Tidak sah untuk lain-lain diskaun atau promosi.
4. Tidak akan ada Starbucks Card rewards yang akan diberikan.

Siap sedia untuk berkunjung ke Starbucks pada 7th & 9th September tau!

You Might Also Like

7 comments:

  1. fuhhhh... starbuck ad coklat tak.. baru layan yak coklat. hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam Pagi...
    Nieyl singgah sini...♥
    wow!duta starbuck nie...

    ReplyDelete
  3. Ok tq Sally.....laki dengan anak anak ahkak sukalah ni

    ReplyDelete
  4. Best! TQ for the info Sally sebab kakak plan nak pergi dgn anak-anak sebelum raya ni.

    ReplyDelete
  5. sedapnya..jom alamanda ptg ni hehehehe

    ReplyDelete
  6. Alaaa lambat tahu.. Dah balik kerja lah pulak!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!