WePrint; trend terbaru print gambar dengan pantas!

12:11:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments



Sekarang ni kalau kita kemana-mana pun...Photo Booth tu dah menjadi satu kemestian kan...ambik gambar dan terus print dari sana...selalunya ada la kenangan pergi kesatu-satu majlis kan...Ni ada lagi satu trend baru yang Sally rasa korang pun mesti akan teruja jugak macam Sally...perkenalkan...WePrint!

WePrint merupakan high quality instant photo printing machine yang bertindak dan berfungsi menggunakan aplikasi WeChat...dan sejak tahun 2015, WePrint dah menjadi antara trend terbaru yang agak popular dikalangan syarikat yang membuat roadshow dan sebagainya...


WePrint telah popular sejak tahun 2015 dengan kejayaan mereka dalam berkolabrasi dengan syarikat-syarikat yang besar. Sebenarnya dengan WePrint, syarikat-syarikat ni mendapat online marketing secara tidak langsung...Sebabnya selain daripada kita melihat gambar sendiri...Nama, slogan bahkan iklan kecil boleh dimuatkan di'template' yang dipilih.



Tak susah pun nak print gambar korang...Korang hanya perlu ikut step seperti yang diatas dan dalam masa 60 saat je gambar korang dah siap...Mudah sangat kan...? Sedangkan photobooth pun boleh dapat crowd yang ramai, jadi tak salah kalau Sally cakap yang WePrint pun bakal menjadi perkara yang trending di Malaysia...Lagi best sebab kita boleh print gambar yang kita dah ada...

Selain daripada WePrint, sebenarnya ada banyak lagi servis yang dijalankan oleh Liberty Printing...Liberty Printing is a heat transfer printing machine and material supplier in Malaysia...Jadinya tak hairan la yang mereka mampu buat macam-macam benda dengan kemudahan yang ada...


Sempena bulan kemerdekaan ni...ada lagi satu berita baik untuk korang...Kalau korang beli WePrint, boleh dapat diskaun 10% tau kalau korang scan QR Code yang ada tuuu...haaaa...jangan tunggu lama-lama..!

"What can we print for you? Free instant high quality photos!"

Untuk maklumat lanjut:

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.
Contact number: 019-985 8151 (Elaine)
Email: order@libertyprinting.com.my
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)
Web: http://www.weprint.asia
Facebook: https://www.facebook.com/weprintmachine

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!