Wednesday, August 10, 2016

SMD Boutique & Cafe, Bangi.



Kat Bangi ada satu butik kafe baru bukak...takde la baru sangat..sebab dorang mula dengan online dan sekarang dah ada butik sendiri dah...SMD Boutique & Cafe ni kepunyaan kawan travel Sally, kak Huda dan juga adiknya yang merupakan seorang blogger jugak, Tya Salmid...



Haritu jalan-jalan ke Bangi, dan Sally singgah la kejap ke butik ni...Saje nak busybody kan..hahahaha..Bukan apa..dah alang-alang tu kita bertegur sapa la dengan pemiliknya kan..bukan selalu Sally dapat jumpa dengan kak Huda kan...

Kalau korang nak tau, kat SMD Boutique & Cafe ni ada jual pelbagai jenis baju daripada design terbaru yang ada kat Malaysia ni...Walaupun dah ada butik, mereka ni masih lagi bergiat aktif dengan jualan online...Alhamdulillah la kan...



So, kalau korang yang ada dekat area Bangi @ Kajang, boleh la singgah SMD Boutique & Cafe...boleh cuba banyak jenis baju...borong semua sekali kalau nak..hahahaha

SMD BOUTIQUE & CAFE

No 17/G, Jln Reko Sentral 6,
Reko Sentral, 43000 Kajang,
Selangor
Landmark: Uptown Kajang

Phone
03 - 8741 3857 | 018 247 1931

Email
smdboutiquecafe@gmail.com

4 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!