Raya Open House dan Movie Night dengan duta 11street, Zizan Razak

12:32:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments


Jumaat yang lepas, Sally dapat jemputan oeh pihak 11street untuk sama-sama dalam majlis open house dan juga movie night dengan duta mereka, Zizan Razak..Majlis ni juga turut sama dihadiri oleh 60 orang anak-anak daripada Yayasan Kebajikan Budimas..

Kalau korang perasan, sepanjang Ramadhan yang lepas, 11street ada menjalankan kempen 'Do Good Deals' yang mana sambil kita membeli, kita memberi juga. Duit yang terkumpul ialah sebanyak RM30,000 dan diberikan kepada Yayasan Kebajikan Budimas. Kempen ini pada awalnya ialah bagi memastikan 130 orang kanak-kanak daripada Sekolah Kebangsaan Sungai Burong, Tanjung Karang akan menerima sarapan pagi yang sihat supaya mereka mampu belajar dan kekal cergas di sekolah. Mereka ini terdiri daripada kanak-kanak yang keluarga mereka berpendapatan dibawah RM1,000 sebulan.



Pihak 11street pun brmurah hati nak sebab sediakan sedikit duit raya untuk anak-anak daripada Yayasan Kebajikan Budimas walaupun dah habis bulan Syawal...Suka tengok muka senyum dorang...Harapnya mereka semua gembira :)



Selepas sesi bergambar dengan duta, Zizan Razak...mereka semua dijamukan dengan pelbagai juadah dan yang penting semuanya menu raya lagi...hahahaha...dah nama pun open house kan... Rasanya mesti dorang seronok sangat sebab dapat beramah mesra dan spend masa dengan Zizan...Ye la bukannya selalu kita dapat jumpa dengan artis, apa tah lagi nak meluangkan masa dengan mereka..Tahniah kepada 11street sebab anjurkan aktiviti macam ni...


Selepas makan, sempat jugak la Zizan adakan sesi sain autograph...Baratur la semua nak ambik...Belum masuk selfie lagi..hahahaha...macam-macam gelagat masing-masing...Sampai kedalam panggung pun sempat lagi sambung sesi...kejap sign dekat tote bag, kat sweater, buku nota...Seronok agaknya dapat jumap dengan artis kesayangan dorang...

Harap-harap kempen macam ni akan kerap diadakan...tak nak la bila raya je baru nak bagi bantuan kan...sama-sama kita bantu yang mana yang terdaya...

Thumbs up untuk 11street dan Zizan Razak :)

You Might Also Like

6 comments:

  1. Ooo bgus juga ada benda mcm ni dilakukan.. Siap ada zizan lg tu fuh mesti bez..

    ReplyDelete
  2. dapat duit raya wuuuuuhu.. adik2.. syioklah. cer akak2 ni telan ailio jelaaa nk duit raya..

    ReplyDelete
  3. baru je tengok event nie kat hLIVE. hehe. bestnya jumpa zizan razak. mesti dia lawak je kan.. tengok muka dia je nak tergelak. haha

    ReplyDelete
  4. nice event..gòod to know you enjoy.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!