Penangan Drama Korea.

2:47:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


Macam yg korang semua tau...ramai rakyat Malaysia yang minat gila dengan korea...ade yang obsess...tak kurang jugak yang nak tiru gaya K-Pop, dari segi penampilan, rambut, baju, cara cakap....and tak kurang jugak yg siap berfikir nak buat pembedahan plastik untuk ubah wajah biar hensem/cantik macam orang korea...



But, hari ni sally nak cite pasal penangan movie korea kat sally...selalu kalau sesape yang suka tengok cerita korea mesti akan jeles kat heroin...sebab selalunya hero dia will be perfectly perfect man in the whole world...pakej lengkap...hensem, kaya, caring, romantik...bla..bla..bla...kan...? So, semua pun akan berkhayal...kan best kalau dapat pakwe/suami camtu kan...? ala-ala Cinderella kan...aicehh :)

Bagi Sally kan...memang happy kalau di takdirkan dapat Mr. Perfect macam dalam cite korea...but kita kena admit...berapa Cinderella yang akan wujud...perhaps 1 in 1000 girls kan...? so, setiap jodoh yang Allah tetapkan untuk kite tu ialah pelengkap kepada kelemahan kite...kalau kite jenis pemarah,mungkin pasangan kita jenis yang mudah mengalah...Allah kan sayang kita...mesti DIA tau ape yang kita rasa...and apa yg terbaik bagi kita...Hahahaha..nampak macam takde benda nak update kan..hahahaha..

You Might Also Like

2 comments:

  1. Sally boleh geng dengan adik akaklah. Bab drama korea ni,..dialah ratu! Akak tak pandai tengok citer korea ;$

    ReplyDelete
  2. Ehhh,..apa smiley akak letak kat atas tu? Fenin sendiri ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!