Saturday, August 20, 2016

Lee Jung Shin akan berlakon dalam drama remake "My Sassy Girl".


Drama Cinderella and Four Knights pun baru nak masuk episod 4, tapi dah ada ura-ura yang Lee Jung Shin dapat tawaran berlakon lagi...wahhhh! Dalam diam-diam kan....Pagi ni Sally baca kat www.allkpop.com yang Lee Jung Shin dah confirm akan ada dalam remake drama "My Sassy Girl" yang bakal mulakan penggambaran pada bulan September 2016...



"Kang Joon Hyung" merupakan nama watak yang bakal dibawa oleh Lee Jung Shin...'Kang' lagi...dalam Cinderella and Four Knights pun dah bawak watak dengan nama 'Kang' jugak...favorite agaknyaa..hahahaha...Dalam drama ni nanti dia akan jadi watak seorang lelaki yang handsome dan sangat berkarisma tinggi..gittew~

Watak utama lelaki akan dipegang oleh JooWon dan watak lain masih lagi dicari oleh produksi..Nanti kalau dah ada Sally akan update lagi ye!

7 comments:

  1. jarang juga saya layan cerita korea ni.. tapi running man saya layan.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drama Korea ni byk main dgn fantasi...sesuai la kalau nak tgk benda yg bukan kebiasaan kita...

      Delete
  2. wah tak sabar nak tengok! minat sangat my sassy girl & cnblue~~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama la kita tunggu! Hehehe.. (*^▽^*)

      Delete
  3. Ada ms lapang...insyaallah nak tengok

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!