3 sebab kenapa kena pilih ABS Powerbank [Model Y305]

10:45:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Bila dah guna telefon pintar, perkara yang paling kita takut takde WiFi atau data, dan keduanya takde bateri! Berapa ramai antara korang yang lebih prefer bawak charger dan berhenti cas merata daripada bawak powerbank?

Indeed, sekarang ni ada powerbank tu dah mmg sangat perlu, kiranya macam wajib ada la kalau kita jenis yang heavy user dan kena ada bateri sepanjang masa...Memilih powerbank yang sesuai dengan kita pun antara perkara yang penting..Jangan terlalu berat, tidak terlalu lemah kapasiti dan yang penting sekali, kena cas dengan sepantas kilat!

Payah kan nak cari semua ciri-ciri ni dalam satu powerbank?


Jangan risau sebab semua ciri ni ada kat ABS Powerbank...Kalau tak percaya, meh Sally nak cerita kat korang pasal powerbank ni...

1. Ringan dan mudah dibawa
Pada Sally, ABS Powerbank sangat convenient untuk Sally...Walaupun berat hampir 300 gram, dengan kapasiti 15,000 mAh, Sally suka dengan apa yang mampu diberikan...Menjadi seorang blogger, gadget yang ada memang kena sentiasa dalam keadaan yang bersedia..Baik handphone dan kamera, semuanya kena ada bateri yang banyak...Kalau kena join 2-3 event untuk sehari...Lagi la payah!

2. ABS Powerbank mempunyai warranty selama 2 tahun!!
Jangan tipu, Sally tau yang ABS Powerbank merupakan satu-satunya powerbank yang memberikan kita powerbank warranty - 2 years 1 to 1 exchange, yes, you read it right...Mana ada powerbank lain yang tawarkan warranty 2 tahun, paling lama pun kalau original mesti setahun.

3. Cas sepantas kilat
Sally pernah kehabisan bateri kamera masa kat event, nasib baik la dapat cas bateri dengan cepat...dalam masa 15minit je dah penuh terus bateri kamera...dan dah terus boleh buat kerja dekat event yang seterusnya! Kepada korang yang sakan main Pokemon Go tu pun wajib ada powerbank, baru la padan nak kejar semua Pokemon kan!


Powerbank ni datang dengan 2 output, jadinya takde masalah kalau korang nak cas 2 gadget dalam satu masa yang sama..Senang je kan...? Korang tak nak ke beli?

Kalau korang nak tau kat mana nak dapatkan powerbank ni, korang boleh tengok kat https://www.facebook.com/notes/abs-malaysia/where-to-buy-abs-products-in-malaysia/275210272855465 dan yang penting sekali jangan terbeli yang tiruan tau, sebab hanya C Two Gadget merupakan pengedar yang sah di Malaysia!


Sebelum Sally terlupa, kalau korang nak dapatkan harga promosi...korang boleh beli kat 11street tau...ada Merdeka Sale dengan diskaun 20% - 30%, promosi sampai 31 Ogos 2016...Boleh tengok kat http://bit.ly/ABS_11Street

Buatlah pilihan bijak dengan membeli ABS Powerbank!!

You Might Also Like

8 comments:

  1. ok Sally.. banje laaa kite sebijik power bank ini.

    ReplyDelete
  2. powerbank semestinya satu keperluan sekarang. bawa saja ke mana2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sangat tu Siqah..kalau takde rasa macam kalut je bila bateri dah nak kong

      Delete
  3. Gambar taknak kalah ni. Hihihihi

    ReplyDelete
  4. salam
    hi cik sally..pe habaq? ^_^

    ramai yg mintak blnje tu..yaya nk jgk boleh..haha
    memg xlaaa kan..xpe2.. InsyaAllah ade rezki lebih boleh beli. Yaya nye powerbank pun da rosak.. ='(

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!