Sama terjebak dengan Dokoh.

3:04:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Kalau korang perasan, tahun ni design dokoh patch, chunky beads mmg popular untuk baju raya...bukan takat baju raya, shawl yang dah lama tak guna semuanya diberikan nafas yang baru...Sally pun tahun ni recycle baju raya tahun lepas...bg nafas baru dengan tampal dokoh patch atas baju, fuhh.. terus jadi macam baju baru!


Hehehe...so, tahun ni tema kita hijau la lagi..LOL

Selain daripada baju, Sally punya plain shawl pun habis semua Sally tampal dengan dokoh...kiranya ber-dokoh la setiap hari tahun ni...


Siapa lagi yang terkena demam dokoh macam Sally..?

You Might Also Like

14 comments:

  1. Akak x kena lagI..tahun Ni x beli pun baju Raya...x beraya pun..Mak sakit...

    ReplyDelete
  2. nak beli dokoh jugak tapi tak jumpa..nak beli online kompom tak sempat...padahal malas nak merayap

    ReplyDelete
  3. huwarghh suka gilak stail chunky beads tu, tp mahal beadsnya kt kedai, nk beli online cm malas, nk menjahit lagi, hm hm malassss, hahahah

    ReplyDelete
  4. Dengan tambah sikit sahaja dokoh tu...dah nampak cantik baju dan shawl Sally...jimat..

    ReplyDelete
  5. sally beli mana dokoh tu boleh ekin taw nak beli gak la nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally beli kat Kenanga KWC..senang nak pilih..hehehe..sana pun murah sikit

      Delete
  6. oh... ituke dokoh... hahaha ada kat baju raya dokoh tu >_<

    ReplyDelete
  7. akak tak terdokoh lagi dikkkk .. kekeke..

    ReplyDelete
  8. kat shawl banyaklah dokoh ni. tpi x pernah beli lagi hahaha. suka tengok orang pakai je

    ReplyDelete
  9. syukur tak berjangkit demam ni dengan Sally.. kalo x jenuh nak vaksin..
    ooops..

    ReplyDelete
  10. Terjebak jugak... Ngan anak sekali join... Kira nyer berdokoh ler kami anak beranak...

    ReplyDelete
  11. Siqah tak terjebak lagi dengan dokoh. Tengok memang lawa stail nie.. Eh eh adalah satu baju beli siap dah ada dokoh. Satu tu jela :D

    ReplyDelete
  12. Dokoh rupanya nama benda alah tu.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!