Musim Raya takkan lengkap kalau tak ada kad raya!

12:21:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments




Raya kalau takde Baju Raya, Duit Raya, Kuih Raya rasa macam tak lengkap kan?

Sally pun sama...Walaupun zaman teknologi yang maju ni...Saban hari Sally tetap akan tunggu kad raya kat post box tu...tapi takde la sampai terbaring tunggu kat situ...maknanya selalu la kalau balik kerja terus tengok ada tak dalam post box tuu...

Tahun ni alhamdulillah...dapat la jugak 4 keping...buat masa ni tak tahu la kalau masa depan ada lagi ke kan..hihihi...

Thank you untuk semua blogger yang bagi kad raya kat Sally :)

You Might Also Like

2 comments:

  1. SELAMAT MENANTI KEDATANGAN 1 SYAWAL Sally.

    ReplyDelete
  2. rajin kawan2 kita semua send kad raya.. hehe tahun ni CT xdan laa nak beli nak pos..
    kirimkan doa kesejahteraan jela ye.. hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!