[Movie] Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai.

3:14:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Fuhhh...terbelit tau nak sebut nama movie ni...Sally baru je nampak trailer cerita ni tadi...dah lama dah pun dia released, since February 27, 2016 lagi...tapi sebenarnya movie ni diinspirasikan daripada komik bersiri manga, "Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai" by Makino (first published February, 2014)...yang bestnya movie ni telah diterbitkan selepas sebulan NTV drama special "Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai" diterbitkan...nama lain bagi NTV drama special "Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai" ni ialah The Black Devil and the White Prince yang telah diterbitkan pada tahun 2015...


Plot


Yu Akahane (Nana Komatsu) moves to a dormitory room after her father's transfer from work. She is excited that she will live in the same dorm as Takumi Shirakawa (Yudai Chiba) aka "White Prince." Yet, Haruto Kurosaki (Kento Nakajima) aka "Black Devil" kisses her as punishment for going against him. It is Yu Akahane’s first kiss. Since then, she becomes obedient to Haruto Kurosaki.
Senang kata cerita cinta budak-budak la ni tapi Sally suka dengan cerita ni..jalan cerita dia comel sangat..hahahaha...tetiba rasa macam blushing sorang-sorang...belum masuk lagi sengeh..hahahaha...

The Black Devil and the White Prince (Drama Special - 2015) ada 2 episod, manakala Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai (2016) hanya ada 1 episod yang berdurasi 74 minit...jalan cerita dia ada sedikit sama tapi ada sedikit plot yang berubah la contohnya macam ada beberapa watak yang baru...

Kalau korang nak tengok, boleh g kat link:

The Black Devil and the White Prince (Drama Special - 2015) - Episod 1, Episod 2
Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai (2016) - (LINK)

You Might Also Like

12 comments:

  1. ditayangkan kat mana kak sally. Macam best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun tgk online..xde main kat mana-mana channel TV kita pun..huhu

      Delete
  2. Kalau yg 2016 punya macam mana nak download.? Tak ada pun cari kat google. Boleh bg link tak utk download?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry sbb Sally xde jumpe link download lagi..huhu

      Delete
  3. Saya dh tgk movie dia saya bleh bagi link dia tpi bukan untuk download la sorry >< ni dia tgk movie tu terus je :(

    link:http://kissasian.com/Drama/Kurosaki-kun-no-Iinari-ni-Nante-Naranai-2015/Episode-1?id=24881

    Dia ada dua episode klau dh habis tgk ep 1 tukar ep 2 kat tempat atas skali tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Link yg Sally bg tu link yg sama la...boleh tgk je tak boleh nak download.. Hehe

      Delete
  4. Sorry gnggu akak... Tapi kan Ade YG kata Citer Ni akan keluar 17 august 2016 as DVD. Tk thu Betul ke tK. Tapi mesti ade sambungan nya kan after 2 episodes drama special ? �� sbb nak tahu gak Apa yg akan Jadi selepas itu kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. DVD tu tak pasti la pulak..takde pun follow sbnrnya cte neh..just share je..hehehe...rasanya xde dah sambungan sbbnya cte panjang dah keluar...

      Delete
  5. Macam mane nk cari DVD no ye akak? Sy Cuba cri online to xjumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti plak kalau ada DVD nak keluar...hehe

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!