Marilah kita ber-Riang Ria Raya di Lazada Malaysia dengan budget RM500 tahun ni..!

3:54:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments


Diam tak diam kita dah menghampiri Aidilfitri...Tahun ni sekali lagi kita bakal menemui Aidilfitri kalau takde halangan...Haaa...dengar kata orang kerajaan dapatbonus RM500, sedang elok nak shopping barangan kelengkapan raya dengan bajet dibawah RM500...

Tapi...Sally bukan penjawat awam..hehehe..tapi ada la sikit-sikit duit raya, duit bonus tahun ni...dapat la jugak merasa nak shopping...dengar kata pulak LAZADA dok buat sales sempena Ramadhan & Aidilfitri...Jom kita cikidaut 4 barang yang Sally teringin nak dapatkan dengan bajet dibawah RM500...

Dengan diskaun sehingga 92%, Lazada merupakan platform untuk shopping raya terbaik!

 http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

 Untuk abang:


Dia kena ada benda ni sebabnya dia yang akan jadi photographer dan videographer masa raya..hahahaha...Sally nak kena masuk dalam kamera...sebabnya Sally dah provide kamera..hahahaha...


Untuk ibu:
Definitely la Garment Steamer ni mmg untuk ibu...Dia boleh bebel kat Sally sebab langsir dia kedut-kedut...nak gosok macam biasa mmg gila penat weh...bayangkan ada tingkap berapa banyak dalam rumah, belum masuk sliding door...Kita tunggu la ada stok nanti, belikan satu utk dia...

"With discounts up to 92%, Lazada is the online platform to shop this Raya!"


Untuk nenek:
Obviously, balik kampung takkan nak tangan kosong je kan...Selain daripada baju jubah yang sedondon Sally belikan untuk dia dengan ibu, bawak la sikit hamper ni buat dia gembira kan...kalau bagi duit, nanti dia pulang balik dengan duit raya kat Sally...hahahaha


Untuk kakak/mama:
Hahaha..kalau nak harapkan Sally buat biskut raya mmg takkan jalan melainkan datang mode kerajinan tahap melampau baru la Sally akan buat...lagipun tgh nak exam ni...payah sikit nak concentrate kan...

Haaaa! Apa lagi yang korang tunggu...Sally dah ada wishlist, tinggal tunggu masuk gaji dan beli...weehooo~Kalau kornag nak shopping dengan harga budget, boleh usha kat Lazada..

 
Berita baik untuk blogger, ada peluang utk korang menang hadiah Fujifilm Instax Mini Camera dengan Lazada Raya ni. Nak tau macam mana? Klik je banner dekat bawah ni. 

You Might Also Like

1 comment:

  1. Wah macam macam jugak ye kak sally nk beli..mst rambang mata..zety mcm nk join tapi laptop buat hal..susah nk menaip pakai fon ni..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!