Ke mana hilangnya Sally..?

2:09:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Salam Ramadan...

Diam tak diam dah nak menghampiri hujung Ramadan kan...Jujurnya Sally rasa Ramadan kali ni cepat sangat berlalu kan....Korang rasa macam tu jugak ke?

Sally sebenarnya dalam exam mode ni...dah mula final exam since minggu lepas...biasa la kalau dah e-PJJ student ni...kena pandai bahagikan masa...sampai satu tahap ada benda yang kita kena lepaskan untuk dapatkan benda yang lain...Jadinya Sally terpaksa la abaikan blog buat sementara waktu...Lepas raya nanti la baru berkesempatan nak tumpukan balik ke blog...entri review pun masih banyak yang tertunggak...rasa bersalah pun ye jugak...

Macam mana puasa tahun ni..? okay? Sally macam ni jugak laa...puasa, g kelas, ke kerja...tapi dah tu tanggungjawab...kira macam layan jela...malas nak ambik tahu perkara lain...hahahaha...tiba-tiba macam banyak benda nak buat tapi kesuntukkan masa jugak laa...

Hopefully korang semua sihat dan selamat menempuh 10 malam terakhir Ramadan :)


You Might Also Like

7 comments:

  1. ooo..sally sibuk dengan exam ke...by the way..nak raya ni...kesihatan kena jaga ye

    ReplyDelete
  2. Patutlah lama dah tak nampak sally. Exam mode rupanya. Good luck sally! Dan selamat berpuasa dan selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  3. Sally.....lama tak mencoret ya..tak apa..fokus pada pelajaran dulu..itu lebih wajar didahulukan..

    ReplyDelete
  4. Ptutlah lama tak nmpak. Goodluck kak sally :D

    ReplyDelete
  5. Sally sebok studyyyy jawab exaaam ehehe.. tu dia menyepi =P

    ReplyDelete
  6. Semoga mendapat result yg cemerlang...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!