Bila Sally dah mula jadi fan-girl balik...

2:17:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Dah lama sangat Sally tak bercerita pasal CNBLUE...asyik makanan je yang Sally ceritakan...Beberapa minggu lepas ada satu episod dalam "The Return of Superman" (uncle special episode) masa Yonghwa & Jong Hyun kena jaga baby Ro Hee anak kepada Ki Tae Young & Eugene...Sebenarnya Sally dah lama tak follow "The Return of Superman" lepas Sarang & Triplets tu dah tak ada...new family ni semua Sally tak ikut sangat...


Oh Maiiii...dah lama gila kot Sally tak rasa jadi fan-girl yang sengeh masa tengok gambar...Dah setahun lebih Sally tak jumpa dorang dalam mana-mana konsert...Rindu gila!

Ya...ya...tau laa macam over je bila cakap macam ni kan...tapi itulah hakikatnya, you will know that kind of feeling bila lama tak juma dengan someone..hahahaha...Hati Sally ni mmg ada CNBLUE je tu yang padah tuu..kekeke...

Suka gila tengok dorang berdua spent masa dengan Ro Hee...berjalan-jalan...Yonghwa ada cakap yang dia tak sangka jadi ibubapa ni penat lepas dia kena bawa Ro Hee macam tu...Jong Hyun pulak kata, suka tengok Ro Hee senyum sebab nampak Ro Hee cantik & comel masa senyum...well, no wonder la parents suka tengok anak-anak bila stress atau penat yerr...

Okay laa...tulis panjang-panjang pun kang Sally sorang je yang baca..hihihi...

You Might Also Like

11 comments:

  1. Woahh nak kena tgk episode ni skrg jgk!

    ReplyDelete
  2. Dah tgk lama. Ingat cerita pAsal kereta

    ReplyDelete
  3. kena 'tumpang' tgk jg ni ;-)

    ReplyDelete
  4. Masa tgok episod niih jeles sgt dgn ro hee sebabnya kecik kecik dah dapat jmpa yong hwa

    ReplyDelete
  5. sama la lepas triplet takde dah tak follow hehe

    ReplyDelete
  6. wahh minat korea.. sama macam blogger syima yusuf.. minat dengan cerita korea..

    ReplyDelete
  7. singgah

    http://840301s.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. hahahha qila perasan jgk mcm dah lama je tak dgr cerita psl yonghwa hihihi

    ReplyDelete
  9. Kannnnnnnnnn ! Episode ni best hehehe. Comel je depa layan baby. eeee geram

    ReplyDelete
  10. kite pun dah tengok episod ni omg memang comel gilaaaa, paling tak boleh blah sekali bila yonghwa siap buat lagu lagi untuk ro hee hihi, orang klau dah berbakat on the spot ja keluaq terus bakat dia tu.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!