ADE Murtabak D'Bazar Ramadhan Setiawangsa - Sedap, tebal, layan!

3:59:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


ADE Murtabak D'Bazar Ramadhan Setiawangsa | Mana kaki bazaar tu, meh sini Sally nak share dengan korang...Korang suka makan murtabak tak..? Kalau korang stay area Keramat, Wangsa Maju, Setiawangsa, Taman Melawati atau kot korang tersesat ada kat Setiawangsa...Sally nak suggest korang g ADE Murtabak D'Bazar Ramadhan Setiawangsa!


Rasa bersalah share dengan korang masa puasa macam ni, tapi dalam masa yang sama Sally lagi rasa bersalah kalau tak share...macam biasa ada pilihan daging dan ayam (Sally suka yang ayam)...satu keping hanya RM3! yes, you read it right...mmg harga dia hanya RM3 sekeping!


Gila ramai orang beratur nak beli...mmg ternyata sedap la kan...actually ADE Murtabak D'Bazar Ramadhan Setiawangsa mmg dah lama ada kat bazaar tu...rasanya tahun ni dah masuk tahun yang ketiga dah...Apa yang Sally suka dengan ADE Murtabak D'Bazar Ramadhan Setiawangsa, ialah mereka ni mengekalkan bentuk yang sama kepada semua murtabak dorang...


Kalau korang perasan, mereka ni gunakan satu acuan khas yang akan memberikan setiap murtabak ketebalan, saiz yang sama...so, takde la beli dua keping ada yang besar ada yang kecil...semuanya standardized!

Kalau korang risau sebab jauh nak beli untuk keesokkan harinya, jangan risau...ADE Murtabak D'Bazar Ramadhan Setiawangsa ada penyelesaiannya...korang boleh beli murtabak frozen!

Haaa! Ye...lagi sekali korang baca betul...ADE Murtabak D'Bazar Ramadhan Setiawangsa juga ada menyediakan murtabak frozen yang dibungkus 2 keping setiap pek...Satu paket RM7 shj..senang nak masak kat rumah, sahur pun boleh!


013-629 3267 

You Might Also Like

10 comments:

  1. mak oi tebalnya. padanlah ramai beratur harga pun murah >,<

    ReplyDelete
  2. sedapnya..ramai orang beli. Confirm sedap ni hehehehe

    ReplyDelete
  3. Mesti sedap ni, ramai orang berkerumun..

    ReplyDelete
  4. Dapnyaa ! Murtabak bulan puasa ni memang paling laris !

    ReplyDelete
  5. uishhhhhhhhh i luv murtabak T_T

    ReplyDelete
  6. Boleh cuba ni..betul bila ada acuannya lebih molek...

    ReplyDelete
  7. kalau bab murtabak, ramai sangat orang beratur, sanggup menunggu. Kagum kadang-kadang saya tengok,,haha

    Selamat Berpuasa ^_^

    ReplyDelete
  8. murtabak ! feberet ika . sedapnyaaaaa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!