SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

4:54:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments



Kak Shidaaa ooo kak Shida...Bukan main lama tak update tiba-tiba balik dengan segmen kad raya dia..hahahaha...sabar jelaa kita kan...

So, sebabkan tahun ni nak jugak kad raya daripada kak Shida, so marilahh kita bersama-sama join dan dapatkan kad raya!

Pendapat Korang Tentang Blog Shida

Macam biasa laaa...Sally suka masuk blog kak Shida sebab warna dia biru..hahahaha...susunan sangat kemas, drop down menu pun mudah untuk digunakan...warna, font tulisan yang dipilih juga sangat bagus sebab mudah pada mata pembaca...

So, kalau korang nak join, pastikan join sekarang tau!

Segmen bermula hari ini 31/5/2016 (10:00 pagi) - 1/6/2016 (9:59 pagi) = SEHARI

You Might Also Like

7 comments:

  1. Selamat bersegmen Sally... :)

    ReplyDelete
  2. Blogwalking sini , datang dari segmen yang sama ^_^ Goodluck !
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  3. thanks sally :)

    nampak gayanye sally kena dapat 2 kad raya la tahun ni hehee :)

    ReplyDelete
  4. SINGGAH

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat kad raya....

    PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

    Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!