Tauhutak, sedap dia cengginiiii haaa!

10:00:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments


Korang pernah dengar Tauhutak tak..? Sally memang suka betul makan benda ni...Tauhutak ni sebenarnya tauhu kering yang ada inti dalam dia...ada inti ayam dan jugak inti daging...Sally prefer inti ayam lagi daripada daging walaupun Sally mmg peminat daging...



Sally beli Tauhutak ni dengan kawan baik Sally, awalnya macam nak tolong bisnes kawan la tapi dah jadi ketagih pulak...Selain daripada goreng dan makan dengan sos cili, korang boleh buat sebagai minum petang, bersahur, dimasukkan dalam mee kari atau maggi, goreng bersama sayur dan macam macam lah....

Rasa dia mmg sangat sedap dan Sally suka goreng lepas keluar daripada peti ais, masa tengah beku tu...sebabnya nanti bila gigit akan percik jus ayam atau daging tuu! Fuhhh! Feeling kot makan dia!



Kepada sesiapa yang nak mencuba tau tak kira nak order untuk mak ke, mak mertua ke, jiran sebelah rumah ke, kawan sepejabat ke, untuk suami isteri tersayang ke, untuk menjamu tetamu ke rumah ke...Korang boleh contact kawan Sally, Atid..

COD sekitar Taman Keramat, Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat AU.
No Poslaju, Pos Daftar ke segala jenis pos tu tak boleh!

Ha! Whatsapp 012-6329114 sekarang kalau nak order.

You Might Also Like

6 comments:

  1. ala...sedapnya sally...ni yng rasa nak cari ni

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum & Salam Jumaat Sally,

    Kita serupa, peminat daging.. Bila Sally tanya : "Korang pernah dengar Tauhutak tak..?" Jawapannya : "Tak.." hehehe tapi pernah makan.. Selama ni makan jer tapi tak tahu nama, sekarang Sally share info Tauhutak baru tahu.. Saya suka sebab rasa sedap dan garing.. Thumb up! ;-)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum sally...wah ni boleh jadi snack ni...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Kak Sally. Hihi ! ♥

    Walaweiiii, nampak memang sedap kottttt. Macam nugget, macam begedil, semua macam hado! Kau hado? Hahaha. 'Gurau jer' =D

    Yang penting, tauhutak memang tak pernah ku dengarin kok! Ermmmmm nanti nak google la cara buat tauhutak ni. Nampak selera betei.

    ReplyDelete
  5. pernah buat sendiri and memang sedap. lagi sedap kalau letak inti udang, rasa manis manis je nanti. terliur tengok gambar xD

    ReplyDelete
  6. mmg telioq la tengak..
    dengan isi tebaii..
    uihhh dap nyaaa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!