CNBLUE – YOU’RE SO FINE

12:38:00 AM Sally Samsaiman 1 Comments




Nampak tak kegagahan Sally share dengan korang tengah-tengah malam ni...padahal esok kerja pagi kot...Seronok sakan je kan tak tidur lagi...hahahaha...tapi macam tak dapat nak tunggu pagi esok nak share lagu ni...

Akhirnya album mini CNBLUE yang ke-6 dah pun dikeluarkan dan lagu tema yang pertama ni bertajuk "You're So Fine"...Lagu yang ditulis oleh Jung Yong Hwa...Sebenarnya ada banyak benda yang Sally nak cerita pasal album ni...even teaser dia pun Sally tak sempat nak kongsi dengan korang...Takpe, lepas semua lagu yang ada dalam ni dah keluar...Sally akan buat satu entri khas untuk album ni..

okay..?


You Might Also Like

1 comment:

  1. gomawo-yonggggg kak sally~ hahahaha, akhirnya baru dapat tengok petang ni...
    malam tadi busy kerja tak dapat tengok...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!