10,000 mug percuma daripada Printcious.com

7:09:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Masih ingat dengan Printcious.com..? Sally pernah cerita dengan korang pasal servis yang sangat memuaskan daripada mereka ni....Printcious ni sangat popular dengan servis mereka yang menyediakan kita dengan barangan yang kita boleh reka dan customized ikut selera kita...daripada T-Shirts, mug, kusyen bantal, phone case, tile seramik, puzzles, mousepad, mini tees dan baby rompers...Pendek kata segalanya ada di Printcious.com ni..

Mother’s Day, Father’s Day dan Teacher’s day dah menghampiri...Korang dah decide ke nak hadiahkan apa kepada insan tersayang..? Macam Sally, Sally sukakan benda yang ada sentuhan peribadi daripada kita sendiri...Sebab tu Sally selalu akan cari hadiah yang lain daripada yang lain untuk dihadiahkan kepada ahli keluarga atau kawan.


Haaa! ni yang Sally nak share dengan korang, korang tau tak yg printcious.com nak bg 10,000 mug secara percuma sempena hari-hari yang istimewa ni...Caranya pun cukup mudah...Korang hanya perlu buat beberapa langkah yang ada kat bawah ni untuk melayakkan korang dapatkan sebiji mug secara percuma!

Korang boleh tebus 10,000 mug percuma ini bermula 1hb April sehingga 31hb Julai selagi stok masa ada...Jangan tunggu lama-lama..!

Arahan:

​1. Korang kena LIKE dan SHARE artikel Facebook mereka mengenai Kempen Mug Percuma dan set kan ke Public supaya boleh disemak oleh pihak mereka.

2. Create a member account (buka pada tab yang baru) & log masuk ke akaun korang.

3. Pergi ke bahagian mug dan korang akan nampak gambar Free Mug, klik je dekat situ dan harga dia akan menjadi RM0.00...



4. Lepas korang dah design mug mengikut pilihan hati korang, just klik "Done" dan "Add to Cart"

5. Cuma ikut je langkah-langkah yang macam Sally ajarkan kat atas ni dan tunggu 7-10 hari waktu bekerja untuk dapatkan hadiah istimewa korang...

Tapi masih ada terma dan syarat tau..

1. Satu email hanya boleh menebus sebiji mug sahaja
2. Akan ada cas penghantaran, iaitu RM10 untuk Semenanjung dan RM15 untuk Sabah & Sarawak
3. Korang tak boleh walk-in dan ambil sendiri mug
4. Penghantaran percuma hanya untuk pembelian RM60 dan keatas
5. Tidak boleh menggunakan voucher percuma
6. Hanya ada 10,000 biji mug yang akan diberikan dan hanya boleh ditebus sebelum 31 Julai 2016!

Mudah sahaja kan nak dapatkan hadiah buat insan yang kita sayangi..? Jangan tunggu lagi, pastikan kita berikan sesuatu yang istimewa buat mereka...Walaupun kita tak mampu nak balas jasa mereka, tak salah kalau kita dapat berikan sedikit token sebagai tanda penghargaan kita kan..?

Dahh...sesape rasa nak DIY tu...cepat-cepat usha website dorang tau!

You Might Also Like

10 comments:

  1. akak pun dah redeem mug ni.. tak sampai lagi.

    ReplyDelete
  2. Jadi kena bayar RM10 la ye. Singgah baca sbb title dia 'percuma' XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. mug tu permua, tapi kos penghantaran masih kena bayar sendiri..

      Delete
  3. alahmdulilah...keladi dah redemm...hihihi sudah dapat semalam mug nyer.....service yang baik drp diorang..awesome...lah printsciuous ni....

    ReplyDelete
  4. ow. kos penghantaran byr sendiri...
    tapi mug tu mcm menarik,hehe

    ReplyDelete
  5. ala sweet nya, bila ek nak redeem.... hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!