Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016

11:33:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


http://www.kataubaid.com/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016 . Untuk menyertai segmen bloglist kataubaid.com , boleh ikut cara-caranya seperti di bawah :

1. Follow Blog kataubaid.com
2. Like page -- > kataubaid .
3. Copy Coding di bawah ini dan pastekan di blog anda dan publish.
4. Pastekan Url entri anda di ruangan komen .
5. Selesai.

5 blog akan di pilih untuk menjadi bloglist kataubaid.com untuk bulan Mac dan April 2016 . Tarikh penyertaan bermula dari 10 Mac -12 Mac 2016 sahaja . Semoga dengan adanya blog korang dalam bloglist kataubaid.com dapat membantu menambah traffic blog anda setiap hari .

Jemput join ya !

Sekian.

p/s : Lepas copy coding jangan lupa buat backlink kat gambar..sebab gambar tu takde backlink yerr..sekian :)

You Might Also Like

7 comments:

  1. Rasa kakak blog Sally akan jadi salah satu yg tersenarai
    All the best:)

    ReplyDelete
  2. Salam Sally..Sis singgah dari Segmen yang sama...Best of luck ya..
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

    ReplyDelete

  3. Assalamualaikum , ubai nak ucapkan terima kasih sebab sudi join segmen ubai kali ini . jasa korang amat di hargai.Dekat bawah ni korang boleh tengok siapa yang menang untuk segmen bloglist ini ya. terima kasih dan maaf sebab lambat BW ke blog anda .:)

    Searai peserta - http://www.kataubaid.com/2016/03/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    Senarai Pemenang- http://www.kataubaid.com/2016/03/pemenang-segmen-bloglist-kataubaidcom.html

    thanks kak sally :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Singgah blogwalking daripada segmen yang sama..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum

    Singgah blogwalking ke sini

    daripada http://dazzlingyana.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!