Bila gambar media dimuatnaik ketika sedang bekerja!

8:00:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Masih lagi berkenaan Majlis pelancaran "Scarf Machine" by Aidijuma, sebenarnya ini bukan kali pertama muka Sally masuk mana-mana media hiburan yang lain...dah nama pun kita media kan...tempat duduk selalunya memang berhampiran dengan artis atau jemputan pada majlis tersebut...


Nampak tak...sebesar alam muka haaa...tuu muka tahan panas okay...tak tau la macam mana Dato' Siti boleh senyum lagi walaupun matahari tepat kat muka dia..hahahaha...Sally pernah jugak featured dalam surat khabar cina...hahahaha...market sangat muka sampai semua tempat nak masuk...tapi yang tak bestnya muka tak pernah ada yang elok sikit..hihihi

Yang lagi kelakarnya bila orang yang nampak gambar ni lecturer Sally masa kat kolej...hahaha...gagah dia boleh screenshot dan bagi kat Sally...katanya muka macam mana pun dia masih boleh kenal..hihihi...Sah la muka mmg mana-mana je ada...nasib la Sally bukan spesis yang bila ada kamera duduk berdiri kat belakang...if you know what I meant...kalau tak tau, tgk berita masa ada wartawan temubual menteri..hihihi

You Might Also Like

10 comments:

  1. muka macam berdendam dengan siti jek

    ReplyDelete
  2. seriusnya.....tak sabar nak beli tudung ni..sebab AJ

    ReplyDelete
  3. hihi..kalau kak nieyl lain pulak..hihi..
    pantang nampak camera..huhu..

    ReplyDelete
  4. Lepas ni cer try senyum je macam Dato' Siti. Mana tau gambar akan jadi lebih elok dari yang ada ni.. ;)

    ReplyDelete
  5. kakakakaka jahat FR! kannn mcm tgh marah kt ct jeee. hahaha.

    ReplyDelete
  6. serius dan fokus sgt nie..hehehe..

    ReplyDelete
  7. hihihi...tak kisahlah yang penting tetap comel awak tu Sally..terbaiklah :) biar macam tu..natural la..

    ReplyDelete
  8. Sally lg natural beauty dr dato siti... hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!