Bila demam Descendants of the Sun mula merebak.

10:19:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Siapa kat sini yang tengok drama Descendants of the Sun?

 Sally rasa rata-rata peminat drama Korea dah mula ikuti siaran Descendants of the Sun yang sudah masuk episod 8 ni...Sally sendiri pun sememangnya terkena sindrom penyakit senyum sorang-sorang sebab tengok Song Joong-Ki berlakon...fuhh!

Bila dah mula obses dengan sesuatu, peminat ni kadang-kadang banyak betul akal dorang kan...hahahaha...Sally pun suka gila usha #DescendantsOfTheSun @ #DOTS untuk tengok macam-macam benda yang mereka buat...hahahaha...kadang tu ketawaa sendiri tengok mereka ni...



Yang paling Sally tak boleh tahan bila dorang edit gambar Lee Kwang Soo menggantikan gambar watak utama, Song Hye-Kyo...huhuhu...Kalau korang yang bukan peminat Korea, mungkin korang tak tahu yang Lee Kwang Soo & Song Joong-Ki merupakan kawan baik...Bromance antara dorang ni buatkan kita yang perempuan pun boleh jealous dengan Lee Kwang Soo!





Serius Sally tak boleh tahan gelak tengok...dorang ni betul-betul kreatif ke macam mana..? atau sebenarnya stress sangat sebab kena tunggu 2 episod je setiap minggu...? hahahaha...

Jujur kata Sally takde la macam kena sindrom jatuh hati kat male lead, tapi macam suka tengok #SongSongCouple ni berlakon....comel aje la masing-masing pun...kalau korang tengok drama ni...please jangan buat direct eye contact dengan watak Song Joong-Ki..Takut nanti ada yang tak tidur malam macam Faizah Azmi :P



Nightmare weh kalau tengok lama-lama! Jangan lupa tengok drama ni tau...korang takkan menyesal!

Watch online : Descendants of the Sun
Download : Use dramadownloader.com (Check here)

You Might Also Like

19 comments:

  1. hahahaha....lawak lah gmbr kwang soo tu...tp cite ni mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah terlebih kreatif...macam ni la jadinyaa..hihihi

      Delete
  2. haha lepas tk xdpt nak ngga crita ya without imagining kwang soo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan imagine, kang jadi lain pula... :P

      Delete
  3. Tak tgok sebab nanti terbayang bayang muka song jong ki yg super duper meleleh lg cair.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wae!!!! Kenapa tak tgk...rugiii laaa...meh la join the crowd!

      Delete
  4. Hahahaha, viral sungguh gambar ni hari ni XD
    Lee Kwang Ja muncul semula dalam poster2 DOTS kikiki.

    Blog akak dah berwajah baru yer? Caiyok2.. Lebih putih dr purple... Konsep white-gold pula ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mau tak viral...banyak betul benda yang dorang nak cerita kan..hahahaha...

      p/s : yup...actually tgh nak buat black and gold tapi macam payah pulak :P

      Delete
  5. omg kak sally perlu ke tepek gmbr kwangsoo tu bebanyak hahahaha harap tak nightmare mlm ni hahahahahah i will watch this later hehehehehehehe <3 sbb ramai sgt dah org demam ni huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg niat nak bg semua yg tgk malam ni nightmare! hahahahaha...tolong la join the crowd as soon as possible!

      Delete
  6. hahahaha ada terjumpa kat twitter ni! sape tah yg edit gambar kwang soo tu, berdekah saya gelak! best sgt ke cite ni kak sally? ok lps habis exam kena tengok! cheese in the trap pun saya x tengok lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tauu...akak pun dok scroll kat twitter la yg jumpa macam²..hahaha..sumpah best! Best gila like seriously! CITT tuu nnt² baru tgk..tgk DOTS dlu!

      Delete
  7. weh tolongla jgn edit Kwangsoo aahaha sian Hye Kyo.. itewwww da terjebak da demam DOTS ni..
    tapi itew cuba control sebab itew takut nanti anak2 murid trabai bila cg trlalu angau..

    ReplyDelete
  8. btw.. itew suka gak kapel kawan captain tu.. macho seh !!

    ReplyDelete
  9. Hahahah kelakarlah yang disusunnya icon satu satu :)

    ReplyDelete
  10. amboiii mengata i nampak? HAHA! Ya Allah lambat nyaaaaaaaaaaaaa Rabu kak T_T

    p/s: Kwangsoo cantik jugak kalau jadi perempuan

    ReplyDelete
  11. hahaha, lawak gila part yg edit pic kwangsoo tu

    ReplyDelete
  12. running man yg latest pun ada mention pasal joong ki & kwang soo. haha kelakar je rasa bila bayangkan diorg ni bestfriend rupanya

    ReplyDelete
  13. hahahaha. kalakarnyaa. tak tahan gelak part kwangsoo.
    suka sgt ngan drama ni. DOTS <3

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!