Aplikasi Last Minute Booking, bantu kita bercuti tanpa persiapan awal!

4:31:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Bercerita pasal travel, Sally yakin yang semua orang nak rasa bercuti...Kalau yang Kaki Travel tuu rasanya kalau boleh nak berhenti kerja dan jadi traveler sepanjang hidup..tapi macam yang kita semua tahu laa...tiada benda yang percuma dalam dunia ni...Nak tak nak tetap kena bekerja untuk dapatkan rezeki nak sambung kehidupan...

Planning for travel..?

Kalau dalam kepala Sally...mmg banyak benda yang Sally planned, bila AirAsia buat promosi "Free Seating" selalunya ada je halangan nak membeli tiket, tu belum lagi masuk dengan kita tak tahu apa yang akan jadi masa depan...Ada sesetengah orang pula susah nak dapatkan cuti secara advance, jadinya terpaksa buat planning last minute...selalunya planning last minute mahal dan tak mampu kita nak bayar kan...tapi ni ada satu solusi untuk korang yang jenis travel last minute!

http://lastminutebooking.com.my

Sally baru tau adanya aplikasi Last Minute Booking ni...Dalam website ni ada banyak pilihan, pakej hotel, flight, pakej tour pun ada...harga dia tak mahal sangat pun...siap ada complete itinerary lagi...haa!

Last Minute Booking telah bekerjasama dengan hampir 32 syarikat penerbangan bagi memudahkan kita mencari tiket penerbangan yang paling sesuai dengan bajet kita.


Tak sempat nak ke Matta Fair..? Tak ada masalah sebabnya Last Minute Booking ada bagi diskaun untuk setiap pakej yang korang pilih dengan mereka...tau jela harga Matta Fair dah mmg murah, dapat lagi diskaun...tapi sampai 18 Mac 2016 je ye..

Download Aplikasi Last Minute Booking:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lastminute.lmb
App Store: https://itunes.apple.com/us/app/lastminutebooking/id1001882370?mt=8
Bali, Korea, Krabi, Taiwan, Bandung, Jakarta, Cambodia, Pattaya, Lombok, Hanoi, Phuket, Ho Chi Minh...Pilih saha ja negara yang menjadi pilihan korang dan booking!
Lepas ni dah tak ada alasan untuk tidak pergi bercuti, segalanya ada dihujung jari korang...ikut keselesaan sama ada nak buka di laman web Last Minute Booking atau gunakan sahaja aplikasi ni di telefon pintar korang..Senang je kan..? Untuk maklumat lanjut boleh ke Website atau Facebook Page mereka.
Selamat merancang percutian anda!

You Might Also Like

7 comments:

  1. baru lah shaz tau...huhu.. boleh guna ni..Inshaa Allah

    ReplyDelete
  2. Best nye dapat selalu travel..

    ReplyDelete
  3. Blum pernah travel last minute lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. Akak pun kalau tak baca entri Sally ni tak tahu, dik :)
    Convenientlah ada lastminutebooking ni.

    ReplyDelete
  5. Tringin juga nak pi bercuti kat luar negara...ok nnt lya try search

    ReplyDelete
  6. nnti nak travel last minute boleh rujuk web ni je. thanks for sharing kak sally!

    ReplyDelete
  7. Last minute...hehehe...bagui ni...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!