2016 Starbucks Korea Cherry Blossom Limited Edition!!

8:00:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Belum habis dengan meroyan sebab tak dapat nak dapatkan koleksi "2016 Rose of Sharon Collection", elok pulak dekat Korea keluar Cherry Blossom punya edition pulak sempena musim bunga sekarang ni...aishhh!



Aduhai...cantiknya warna dia...Sally suka sebab ada bulan tuu...Rasa macam tenang je tengok dekorasi kat tumbler tu...Sally tak kisah sangat pasal mug tu tapi tumbler tuuu...adeh! Serius semuanya cantik-cantik...tapi kali ni rasanya kena pass la kot...tak mampu pulak nak membeli masa ni...huwaaaa....sedihnyaaa rasa hati....

Kalau korang nak beli, boleh beli daripada Seoul Sistas, dorang selalu ada yang up to date punya...kalau tak, takde la namanya StarbuckHolic kan..hihihi

Available to order at >>
http://starbucks.seoulsistas.net (Global Users)
http://starbucks.seoulsistas.net/my (Malaysian Users)

You Might Also Like

8 comments:

  1. Replies
    1. Kan! Haihhh..tapi still nak yg Rose of Sharon tuuu...adeh!

      Delete
  2. jeles nyerrrr....
    nasib baik akk x minat giler² tau... :P

    ReplyDelete
  3. Cantik..harga pun cantik kan..? kawan Aini dh addicted bende2 camtu.. dh 2 botol dh dia beli..haha.. Ni br tunjuk kat dia dh ajak kite g beli dh..hahaha

    ReplyDelete
  4. Oh my! Cantiknya! Geram tengok colournya :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!