Travelogue Taiwan - Taipei 101

8:00:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


Taipei 101..

Merupakan tarikan dan mercu utama bandar Taipei dan juga antara landmark yang paling penting kepada Taiwan...Taipei 101 terletak di Xinyi District, Taipei, Taiwan. The building was officially classified as the world's tallest in March 2004 to 10 March 2010, before the completion of Burj Khalifa in Dubai in 2009. In 2011, the building was awarded the LEED platinum certification, the highest award according to the Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) rating system, and became the tallest and largest green building in the world.



Another sad story kat Taiwan ni...banyak betul benda sedih kannn..hahahaha...Sally dapat tengok Taipei 101 dari jauh je...Ramai jugak yang tanya...kenapa tak naik sampai kat atas...Kalau la dorang tau berapa keping je note NT$ yang tinggal dalam beg...hahahaha...

Admission fees:
1. Adult NT$500
2. Priority Pass NT$1,000
3. Concession NT$450 - Children above 115cm & students
4. Group Ticket NT$450 - For groups of 20 or more individuals
5. Free admission for children under the height of 115cm



You Might Also Like

5 comments:

  1. bestnyer...nanti share la tempat makan halal dekat sana..boleh jugak akak masukkan dlm list nanti..

    ReplyDelete
  2. Kak sally tengok dr jauh depan depan, kita tengok dari jauh dalam gambar jee. Hmmn

    ReplyDelete
  3. Kalau saya pergi boleh dapat student price ke?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!